Hanse 510 – Odvažan. Odličan.

Jedrilica Hanse 510 je pomalo neočekivano svoju premijeru imala prošle godine u španskim vodama, najpre na sajmu nautike u Barseloni, a mi smo je videli nedugo potom na sajmu u Valensiji.

I šta se prvo primeti: savršeno postavljeni rubovi koji zasigurno omogućavaju idealan prolazak kroz vodu, čitajte: odlične performanse i lakoću plovidbe. A ako odemo na drugu stranu skale karakteristika: ova jedrilica ima najveću garažu za tendere u svojoj klasi – s opcijskim, novorazvijenim Smart Tender sistemom za pripremu vašeg gumenjaka za plovidbu u samo nekoliko koraka. Ovaj put je renomirani dizajnerski tim Berret-Racoupeau kreirao potpuno nove dimenzije prostora na jedrilici od 51 stope. Prostrani kokpit, jedinstven u ovoj klasi, savršeno je mesto za opuštanje sa porodicom i prijateljima (a oni vas uvek lako nađu).

Moderan dizajn stvara veliku količinu prostora u unutrašnjosti, a svaki deo enterijera pruža istinski osećaj udobnosti. Glavna kabina bi se mogla nazvati “velikodušnom”, i sa sopstvenim kupatilom pruža izvrstan osećaj prostora sa mnogo pametnih i visokokvalitetnih opcija. Zapravo, Hanse 510 je napravljen da bude vaše privatno utočište.

Tehničke karakteristike:
Dužina preko svega … 15.97 m / Širina… 4,91 m / Gaz … 2.25 m
Težina … 16.54 t / Rezervoar vode … 450 l / Rezervoar goriva … 200 l

OSNOVNA CENA | od 449.900 e + PDV |