Yacht Consulting Experts

O nama

Y.C.Experts ima ogromno znanje i iskustvo u svetu nautike, ali poseduje i druge ekspertize u oblasti biznisa i marketinga.
Y.C.Experts ima i svoj members-only klub sa jedinstvenim sadržajem i uslugom koji obezbeđuje svojim članovima. Naši članovi su uspešni poslovni ljudi, vrhunski sportisti, priznati umetnici… koji su se ostvarili u svojim profesijama, a imaju mogućnost da ostvare svoje želje. Mi im pružamo validne informacije i korisne preporuke pri donošenju odluka štedeći njihovo vreme i novac. Postanite i vi član YCE kluba – kontaktirajte nas: consulting@yce.eu.com !

Sajam nautike boot u Diseldorfu / 18 -26. januar 2020.

Ekskluzivna ponuda i za članove i za one koji još to nisu

ŽELITE DA ODETE NA SAJAM NAUTIKE U DISELDORFU? I KUPITE BROD?
Sajam nautike boot u Diseldorfu se održava od 18. do 26. januara 2020. godine. To je najveći svetski sajam nautike sa mnogo svetskih premijera plovila koje brodograditelji pripremaju baš za ovaj sajam, a poseti ga oko 250.000 ljudi. Za 2020. godinu je najavljeno otvaranje potpuno nove hale, sa značajnim izmenama u uobičejenoj postavci po halama.

KAKO SE SNAĆI U OGROMNOJ PONUDI?
Eksperti konsultantske firme YACHT CONSULTING EXPERTS mogu unapred da urade istraživanje tržišta plovila koje odgovara vašim potrebama i potom vam daju preporuke i najuži izbor, smanjujući vam troškove u vremenu i novcu. Potom mogu otići sa vama na Sajam nautike u Diseldorf i kroz direktne razgovore sa proizvođačima plovila i izlagačima, obezbediti vam najbolju / najoptimalniju kupovinu.

ŽELITE REŠENJE: “KLJUČ U RUKE”?
Možemo vam obezbediti kompletnu logistiku: avionski let Beograd – Diseldorf – Beograd, hotelski smeštaj, karte za sajam… ali ako vam više odgovara, putovanje možete organizovati i sami.

Kontaktirajte nas što pre, jer januar je blizu…
consulting@yce.eu.com