O nama

Portfolio NM 2016.indd


5 dobrih razloga da budete sa nama u svakom broju Nautičkog magazina:

1) Nautički magazin je life style magazin sa najdužom tradicijom ovakve vrste medija koji se distribuira na području Srbije i Crne Gore.

2) Naši čitaoci su vaša ciljna grupa, nautičari – ali pre svega biznismeni, menadžeri, ljudi koji vole da plove, ali putuju stalno, službeno ili privatno, avionom ili automobilom, biraju najbolje hotele i restorane, uživaju u odabranoj hrani, vinu, vode računa o garderobi – sportskoj i poslovnoj, bočica sa mirisom je uvek u njihovoj torbi, precizan sat na ruci, a najnoviji model mobilnog telefona im je zaštitni znak…

3) Međunarodna aktivnost se ogleda i u tome što smo još od 2009. godine MEDIA PARTNERI sajmovima nautike u Kanu i Parizu, kao i svim važnijim sajmovima nautike u regionu.

4) Naši novinari su respektibilni u svetu nautike i trojica urednika su članovi međunarodnog žirija za dodelu nagrade Adriatic boat of the Year koju dodeljuje sajam Internautica koji se održava u Portorožu.

5) Naš web portal je uvek pun aktuelnih informacija i odlično je mesto za online oglašavanje. Socijalne mreže, odnosno facebook postovi otvoreni su kanali za vaše poruke i promocije. “Native” tekstovi i intervjui se mogu plasiratii i u štampanom izdanju i online…

Media partnerstvo i oglašavanje sajmova nautike u NM:
Dusseldorf / Germany
Zagreb / Croatia
Belgrade / Serbia
Carrara / Italy
Split / Croatia
Budva / Montenegro
Portoroz / Slovenia
London / UK
Paris / France
Cannes / France

 

 

Kontakt
Nautički magazin
Izdavač: Omnibus
Ljutice Bogdana 20
11000 Beograd
Srbija
T. +381 11 2442 988
M. +381 63 250 669
E. editor@nauticki-magazin.com