Garmin ECHOMAP UHD2 serija plotera

Garmin proširuje popularnu ECHOMAP UHD2 seriju plotera sa novim funkcijama i dizajnom ekrana osetljivog na dodir

Garmin je nedavno najavio nove plotere serije ECHOMAP UHD2 koji ribolovcima nude vrhunske funkcije kao što je sonar ultra visoke rezolucije, podrška za Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ kartografiju sa dnevnim ažuriranjem, bežično umrežavanje za deljenje podataka i podrška za nagrađivani Garmin LiveScope sonar za skeniranje uživo. Dostupan sa 6”, 7” ili 9” svetlim ekranom osetljivim na dodir, čitljivim na sunčevoj svetlosti, sa pomoćnim tasterima, ribolovci mogu jednostavno kontrolisati i upravljati funkcijama koje omogućavaju uspešan dan na vodi, uključujući zumiranje karte ili brzo prebacivanje između različitih prikaza sonara.

Najbolji sonar u kategoriji

Za kristalno jasne slike riba i struktura, novi ECHOMAP UHD2 ploteri dostupni su u paketu sa GT54UHD ili GT56UHD sondama ultra visoke rezolucije koje pružaju briljantne ClearVü i SideVü prikaze sonara i neverovatno jasan tradicionalni CHIRP sonar. Garmin nudi izbor od 16 opcija živopisnih paleta boja, tako da je lakše razlikovati ribu i strukturu na temelju korisničkih preferencija i uslova ribolova. Ovi ploteri su takođe kompatibilni sa Garmin LiveScope-om, tako da ribolovci mogu da vide prikaz riba i strukture u stvarnom vremenu ispod i oko svog plovila do 60m dubine.

Kartografija koju morate imati za vožnju brodom i ribolov

Sačuvajte savršeno mesto ili se krećite do sledećeg odredišta uz bolju svest o situaciji zahvaljujući podršci za Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ mape. Ovo sveobuhvatno kartografsko rešenje sadrži živopisne boje i pojednostavljeni interfejs, plus jednogodišnju pretplatu na dnevna ažuriranja karata za pružanje vrhunske pokrivenosti unutrašnjosti ili obala. Garmin Navionics+ karta dizajnirana je za usmeravanje nautičara na void ili za brzo odvoženje ribolovaca do mesta gde se riba možda skriva.

Takođe, ima opseg ciljane dubine zasenčen bojom, konture dubine do 0,5 m, senčenje plitke vode i pristup sadržaju zajednice ActiveCaptain uz tačke interesa sa preporukama i savetima kolega nautičara.

Zahvaljujući Garmin Navionics+ kartama, korisnici ECHOMAP UHD2 takođe mogu da koriste aplikaciju ActiveCaptain kako bi iskoristili tehnologiju Auto Guidance+2 na svom pametnom uređaju za brže izračunavanje rute i poboljšane detalje rute. Nakon odabira polaznih I dolaznih tačaka, Auto Guidance+ uzima u obzir različite faktore: visinu, podatke karte, popularne rute i željenu dubinu, a zatim stvara predloženu rutu koju nautičari treba da slede do odredišta.

Za naprednije funkcije, nautičari I ribolovci mogu odabrati vrhunski Garmin Navionics Vision+ kako bi otkrili više o obalama kojima krstare ili jezerima na kojima love ribu. Vrhunska Garmin kartografija uključuje sve standardne funkcije koje se nalaze u Garmin Navionics+, uz dodatak reljefnog senčenja, sonarnih slika, jedinstvenih 3D prikaza, satelitskih slika visoke rezolucije, fotografija iz vazduha i više.

Bežično deljenje sonara i podataka na više uređaja 

Bilo da pecate ribu sa prijateljem ili želite fleksibilnost dodavanja još jednog plotera na plovilu, ugrađena Wi-Fi povezivost omogućava ribolovcima bežični prenos sonara i deljenje korisničkih podataka, kao što su međutačke i rute, između dve ECHOMAP UHD2 jedinice. Kupci koji već imaju ECHOMAP UHD ili ECHOMAP Ultra mogu dodati novi ECHOMAP UHD2 i iskoristiti mogućnosti bežičnog umrežavanja u celom sistemu.

Osveženi hardver i dizajn

Sa atraktivnim redizajnom hardvera u skladu sa potrebama modernog ribolova, uz istovremeno zadržan čist i klasičan ekran osetljiv na dodir sa interfejsom sa pomoćnim tasterima, ECHOMAP UHD2 takođe ima najnoviji Garmin-ov korisnički interfejs i grafiku koja pruža moderniji izgled sa intuitivnim rukovanjem I kontrolom. Za dodatnu pogodnost, novo redizajnirani nosači za brzo otpuštanje olakšavaju uklanjanje uređaja sa plovila na kraju dana. Novi 9” ECHOMAP UHD2 takođe donosi ekran visoke rezolucije sa poboljšanim detaljima, jasnoćom i uglom gledanja u poređenju sa prethodnim modelima.