Hanse 410 – Vizija za klasu od 40 stopa

Brodogradilište Hanse sa novim modelom Hanse 410 (već nominovanim za nagradu Evropska jedrilica 2024 godine), sada lansira (premijerno u Kanu) eto već treći model u svojoj novoj seriji koja kombinuje radikalno inovativan dizajn sa osnovnim Hanse postulatima: brzo krstarenje i lako jedrenje.

Sa svojom zapreminom, kako kažu, bez premca u klasi od 40 stopa, i svojim dobro osmišljenim opcijama rasporeda, ova jedrilica otvara potpuno novu dimenziju. Njen optimizovan dizajn trupa obezbeđuje usku vodenu liniju i samim tim odlične performanse i lakoću pri plovidbi.

Reklo bi se da udobnost i upotrebljeni stil dominiraju enterijerom jahte. Sa velikom raznolikošću opcija, novi Hanse 410 se može prilagoditi tako da zadovolji skoro sve snove i potrebe vlasnika.

Takođe, po prvi put, Hanse 410 nudi opcioni električni pogon sa dometom do 55 nautičkih milja. Time se čak i bez vetra do većine destinacija može doći na klimatski prihvatljiv način.

Brojni prozori osiguravaju maksimalno osvetljenje i ventilaciju ispod palube. Čak 18 mogućih kombinacija rasporeda nude kupcima priliku da konfigurišu svoj Hanse 410 u skladu sa svojim potrebama. Sa najvećom vlasničkom kabinom u svojoj klasi, uključujući sopstveno kupatilo ili toaletni sto i sa odgovarajućom stolicom, ili dosta prostora za garderobu, sa dve udobne kabine na krmi, ili prostranom krmenom kabinom i velikim prostorom za odlaganje, ili i tako dalje, i tako dalje… Hanse 410 se može konfigurisati da zadovolji sve potrebe.

OSNOVNA CENA | od 251.900 e + PDV |
Yacht Consulting Experts