Maïssane Design Awards 2023 – promocija vrhunskog dizajna u UAE

Dugo očekivana nagrada Maïssane Design Awards 2023 uspostavljena je da bi se izdvojili najinventivniji i najtalentovaniji dizajneri i dizajnerski studiji u UAE. Očekuje se da će ovaj značajan događaj, koji se održava 20. septembra 2023. godine, u čuvenoj palati Emirates u Abu Dabiju, biti vrhunac u kalendaru globalne industrije dizajna.

U okviru sajma “Abu Dhabi Maïssane Design“, međunarodne izložbe izuzetnog dizajna, umetnosti i zanata koja se održava od 20. do 22. septembra 2023. godine, Maïssane Design Awards 2023 obuhvata inovativnu, raznoliku i dinamičnu suštinu dizajna UAE industrije. To je uzbudljiva platforma dizajnirana da prikaže, prepozna i promoviše izuzetne dizajnerske talente, koja nudi brojne mogućnosti dizajnerima i kompanijama da steknu značajno priznanje i unaprede svoju profesionalnu putanju.

Maïssane Design Awards 2023 pružaja priliku da se proslavi ogroman talenat za dizajn koji UAE mogu da ponude“, komentariše izvršni direktor firme Mayanne Evenementiel, glavnog organizatora događaja. „Posvećeni smo prepoznavanju dizajnera u svakoj fazi njihove karijere, od talenata u nastajanju do onih koji su ostvarili životni uspeh.

Nagrade su podeljene u pojedinačne kategorije i kategorije brendova, ističući dostignuća u širokom spektru dizajnerskih disciplina. Ove kategorije se kreću od dizajna stambenog i komercijalnog enterijera do inicijativa urbanog dizajna, nudeći različite mogućnosti kreativcima da dobiju priznanje koje zaslužuju.

Portparol magazina Magzoid, koorganizatora događaja, kaže: „Nagrade naglašavaju našu posvećenost odavanju počasti inovativnosti, kreativnosti i posvećenosti koju su dizajneri i dizajnerski studiji pokazali. Nominacije su sada otvorene i mogu se predati onlajn putem zvanične veb stranice www.maissane.com do krajnjeg roka 31. avgusta 2023.

Postavljena u pozadini grada Abu Dabija bogatog dizajnom, Maïssane Design Awards 2023 ne samo da će odati priznanje za izuzetan talenat za dizajn, već će i obuhvatiti kontinuirani rast i evoluciju sektora dizajna u UAE.

Za najnovija ažuriranja, istaknute događaje i druge važne informacije, možete da posetite zvaničnu web stranicu www.maissane.com i da pratite Maïssane Design Awards 2023 na platformama društvenih mreža.

O organizatorima

Mayanne Evenementiel, lider u planiranju i upravljanju događajima, nadaleko je poznata po stvaranju izvanrednih iskustava. Njihova sklonost ka inovacijama i pedantna pažnja ka detaljima omogućavaju im da dizajniraju jedinstvene događaje koji ne samo da poboljšavaju vidljivost brenda već i stvaraju trajne utiske.

Magzoid Magazine je predvodnik luksuza i kreativnosti u MENA regionu. Kao presek umetnosti i dizajna, časopis predstavlja prestižne umetničke galerije, inovativne događaje i sjajne izložbe, zajedno sa opsežnim vestima o umetnosti. Sa svojom jedinstvenom sposobnošću da ponudi ekskluzivne uvide od lidera u industriji, preduzetnika, veterana i umetnika, Magzoid se seže dalje od pukog izveštavanja. Ova pouzdana platforma briljantno obuhvata trenutni kreativni pejzaž, inspirišući čitaoce budućim trendovima i potencijalima, učvršćujući svoju poziciju suštinskog vodiča za umetnike i dizajnere širom sveta