Torqeedo i vreme je za promenu !

Torqeedo, globalni tržišni lider za električnu mobilnost na vodi, je sredinom jula pozvao vlasnike čamaca da zamene svoje stare motore sa unutrašnjim sagorevanjem za električne vanbrodske motore serije Travel u okviru svoje kampanje „Vreme je za promenu“.

Ovom kampanjom, Torqeedo ima za cilj da podstakne povlačenje malih vanbrodskih motora na fosilna goriva, koji zagađuju vazduh i vodu.

Da bi ubrzala prelazak na održiviju plovidbu, kompanija nudi povrat od 300 evra za motore Travel 1103 i Travel 603 za limitiran period vremena. Radi se dakle o Travel seriji motora (prepoznatljivih po svojim narandžastim propelerima) koji pokreću najčešče gumenjake i jedrenjake sa ekvivalentom do 3 KS i dometom do 74 km, u zavisnosti od brzine.

Ovi su motori bezbedni i laki za upotrebu i isporučuju se sa integrisanom litijumskom baterijom, ugrađenim računarom sa GPS-om i mrežnim punjačem. Dostupan je i kompletan paket dodatne opreme, uključujući solarne punjače, rezervne baterije, komplete torbi i zgodnu aplikaciju za pametne telefone.

Kako se ova ušteda postiže? Naručite Travel 1103 ili Travel 603 od vašeg lokalnog dilera ili online. Postujte vaš Torqeedo Travel momenat na Instagram ili Facebook profil i tagujte naziv proizvođača. Slikajte ekran tog posta i zajedno sa serijskim brojem motora i računom, postavite ga u roku od 30 dana preko web sajta proizvođača. Sledeći korak je: dobijate 300 evra nazad.

Ako ste već planirali kupovinu, ili će vas ovo podstaći da to uradite, probajte pa nam javite iskustva!
Email: editor@nauticki-magazin.com