25. Biograd Boat Show – najava

Biograd Boat Show (25 –29. oktobar 2023.) slavi 25. godišnjicu uz proširenu izložbu rasprodatu više od mesec dana unapred!

Mesec dana pre početka 25. jubilarnog nautičkog sajma rasprodat je prošireni izložbeni prostor, što, kako organizator tvrdi, vodi do još jednog rekordnog Biograd Boat Show-a! Dodato je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra.

Dodata je 5. hala E u severnoj marini, kao i plutajući izložbeni štandovi na pontonskom mostu koji povezuje marinu Kornati sever s marinom Kornati zapad.

Od svojih skromnih početaka kao prolećnog dana otvorenih vrata, Biograd Boat Show je stekao verne sledbenike i postao među vodećim nautičkim sajmovima u srednjoj Europi i jedan od onih koji služi mnogim nacijama koje gravitiraju hrvatskom delu Jadrana. Verovatno jedinstveno u svetu, svaka od proteklih 25 godina rezultirala je rekordnim nastupom osim 2020. godine, kada je gotovo rekordni nastup bio jedan od samo tri nautička sajma održanih u Europi tokom početka pandemije.

Biograd Boat Show doživljaj!

Uspeh sajma jedinstvena je formula osmišljena od strane organizatora Ilirije d.d. koji je svoju impresivnu marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje spojio u atraktivan paket “Boat Show Doživljaj”. Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i počinje zabava uz legendarni zabavni program koji se preliva centrom grada.

Biograd B2B

Paralelno sa sajmom nautike, Biograd B2B nautička poslovna platforma omogućuje poslovnim posetiocima da se registruju u Biograd B2B poslovni imenik te unapred zakažu sastanke sa firmama od interesa i prisustvuju networking događajima.

U sklopu biogradskog B2B-a odvija se opsežan kongresni program koji uključuje HGK 7. Dane hrvatske nautike od 25. do 27. 10. 2023., uključujući brojne sastanke industrijskih udruženja, poslovne prezentacije i umrežene društvene događaje.

Croatia Charter Expo

Hrvatska ima daleko najveću flotu charter jahti na svetu sa više od 4.500 jahti, a središnje mesto okupljanja industrije je Croatia Charter Expo B2B događaj koji se održava od 25. do 26. oktobra, tokom sajma nautike. Za nautičare zainteresirane za dobro održavane polovne jedrilice biće dostupne informacije o stotinama starijih modela jedrilica koje su oslobođene ugovora o najmu. To je i najbolje vreme za dobar posao.