Yacht-Pool Trust Security System

U ovim izazovnim vremenima kada se većina kompanija bori sa trenutnom teškom situacijom normalno je da se pitate kako da uspešno koristite njihove usluge. Yacht-Pool je tu da vam pomogne da pronađete način! Ako ste skiper i želite da rezervišete brod, ali se plašite da to učinite sada zbog mogućnosti da izgubite novac zbog teške situacije charter kompanije, razumemo vašu zabrinutost. Ne želite da propustite željeni tip plovila u određeno vreme i za dogovorenu cenu?

Nema razloga za brigu jer je Yacht-Pool više od osiguranja, a razvili smo poseban sistem bezbednosti Yacht-Pool Trust Security System.

Kako to funkcioniše? Yacht-Pool štiti vaš novac i garantuje rezervacije kod charter kompanija. Na taj način čarter dobija garanciju za rezervaciju, a vi kao onaj koji unajmljuje plovilo možete biti sigurni da će vas željeni brod čekati u dogovoreno vreme i za dogovorenu cenu. Kada se trenutna ograničenja završe i dobijete zeleno svetlo za ukrcavanje, plaćanje će se ka charter kompaniji izvršiti najkasnije nakon check in procedure.

Yacht-Pool sistem bezbednosti poverenja štiti i jedne i druge; vas kao onog ko iznajmljuje plovilo i charter kompaniju. Za više informacija:

*

Yacht-Pool Trust Security System

In these challenging times when most of the companies are struggling with current difficult situation it is normal to ask yourselves how to successfully consume their services. Yacht-Pool is here to support you to find the way! If you are a skipper and willing to book a boat but are afraid of doing it now in case of losing money due to difficult situation of the charter company, we understand your concerns. Don’t want to miss your desired boat type in a specific time and agreed price?

There is no reason to worry about because Yacht-Pool is more than insurance and we have developed special Yacht-Pool Trust Security System.

How does it work? Yacht-Pool protect your money and guarantees bookings to charter companies. That way charter gets booking guaranty and you as a charterer can be sure that your desired boat will wait for you in agreed time and agreed price. Once restrictions are over and you are given green light to get on board your payment will be proceeded to the charter company latest after the check in procedure.

This Yacht-Pool Trust Security System protects both; you as charterer and charter companies. For more information: