Nadogradite svoje karte za bolji ribolov

Pre nego što otvorite sezonu ribolova, nadogradite karte svog plotera. Garmin karte koje se mogu preuzeti i dodatne kartice sada sadrže najbolje od firme Garmin sa najboljim Navionics® podacima kako bi vam pružile izuzetnu pokrivenost, jasnoću i pojedinosti za pronalazak najbolje strukture za ribolov.

Idite pravo na svoje omiljeno mesto
Tehnologija automatskog navođenja dostupna je uz sva BlueChart g3 i g3 Vision preuzimanja i dodatne kartice. Upotrebljava vašu željenu dubinu i vertikalnu udaljenost za proračun ruta do tačaka i prikazuje predloženi put koji možete da sledite.
Konture dubine do 30 cm (1 ft)
Karte BlueChart g3 i BlueChart g3 Vision odlikuju se konturama od 30 cm (1 ft) koje omogućavaju precizniji prikaz struktura dna te tako poboljšavaju ribolovne karte i nivo detalja u močvarama, kanalima i lukama.
Superiorna pokrivenost kopnenih voda
Zahvaljujući integraciji Navionics karata, Garmin BlueChart g3 i BlueChart g3 Vision sada mogu ponuditi detaljnu pokrivenost brojnih jezera i veštačkih i prirodnih kanala kako bi vam omogućili sigurnost u navigaciji kopnom i sportskim ribolovnim avanturama.

Više informacija: www.garmin.rs