Ukusi su različiti – Bavaria C50

Ne samo da se ukusi razlikuju, već se i jedrilice Bavaria C50 razlikuju. Već prema ukusu.

Holiday, sve je tu baš kako vam i treba za odmor: i vinčevi, i navigacioni instrumenti i sve drugo kako pripada.

Style za malo zahtevnije vlasnike: više mogućnosti, više dodatih elemenata u dizajnu (uključujući recimo probranu vrstu drveta u enterijeru i tome slično).

Ambition, za one kojima su važne performanse jedrilice. Opcioni crni “kosnik” , integrisano sidro, brži genaker, crni jarbol i “bum”, karbon… pojmovi neophodni u ovoj sveukupno sportskijoj verziji modela.

Naravno postoje i tri opcije broja kabina: 3, 4 i 5. I još nešto vezano za broj 3: toliko je “sunčališta” na jedrilici. A za one kojima je važnije kupanje u moru: platforma je široka 2,68m pa je proizvođač zove XXL veličinom. Iznad nje: roštilj, frižider, mali bar… a “iza” garaža za čamac. Pod palubom 75 kvadrata prostora, obilato okupanog prirodnom svetlošću. Pramčana kabina ima i toaletni sto za ženski deo, a (opciono) TV za muški deo vlasničkog para.

Ove godine Bavaria svoje jedrilice (pa i ovaj model) po prvi put izlaže u Kanu ! A biće ih i na sajmovima u Fridrihshafenu, Đenovi…

Ukoliko vam treba stručni konsultant za posetu sajmu u Kanu, kontaktirajte Yacht Consulting Experts: consulting@yce.eu.com