More mogućnosti na Zagrebačkom velesajmu

Sajam Nautika na Zagrebačkom velesajmu u svom tradicionalnom terminu, neposredno pre nove nautičke sezone, mesto je na kome se u dinamičnom poslovnom okruženju ostvaruju nove saradnje, učvršćuju stare te razmenjuju ideje i iskustva.

Sa bogatim nautičkim nasleđem, vrhunskom ponudom usluga te prekrasnom obalom, Hrvatska se u svetu ističe kao vrlo poželjna nautička destinacija. Zbog toga je zagrebački nautički sajam važan poslovni događaj u branši, mesto na kome se susreću nautičari i svi zaljubljenici u more i morske aktivnosti, mesto gde se sastaju svi relevantni akteri iz nautičke branše radi međusobne saradnje, umrežavanja i susreta sa krajnjim kupcima. Brojka od 25 hiljada posetilaca koji svake godine posete Zagrebački velesajam govori sama za sebe.

Direktni kontakti sa potencijalnim kupcima i ugovaranje poslova, način komunikacije koji je odoleo i najsavremenijim tehnologijama, svoje prednosti pokazuje iznova sa svakim novim izdanjem Nautike.

Sajam Nautika prati svetske trendove, a po raznovrsnosti nautičke ponude pripada nivou nautičkih sajmova sa najpotpunijom ponudom. Kao takav zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer na jednom mestu nudi sve: od B2B susreta nautičke struke, mogućnosti za firme da predstave najnovije proizvode i inovacije do zanimljivosti za široku publiku koja se na jednom mestu upoznaje sa trendovima u industriji.

Hrvatski brodograditelji predstaviće se zahtevnom nautičkom tržištu svojom najjačom postavom kao i premijerama. Uz odličnu domaću ponudu na Nautici će nastupiti i najpoznatiji svetski proizvođači plovila.

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, predivni primerci hrvatske tradicionalne brodogradnje u drvetu.

Svoje usluge ponudiće mnogobrojne hrvatske marine, čarter firme, brodogradilišta, te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Posetioce takođe očekuje i bogata nagradna igra.