Garmin je završio akviziciju firme JL Audio

Garmin je zvanično objavio da je završio akviziciju JL Audio, privatne američke kompanije koja dizajnira i proizvodi audio rešenja, uključujući zvučnike, pojačala, subwoofere i druge audio komponente za različite segmente namenjene za nautiku, aftermarket automobile, ATV vozila, ski jet-ove i rekreativna moto vozila.

„Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu kompaniji JL Audio u Garmin tim. JL Audio ima snažnu reputaciju za pružanje vrhunskog kvaliteta zvuka i uzbuđeni smo što integrišemo ove visoko cenjene funkcije u Garmin ekosistem. Zajedno se radujemo što ćemo novim i postojećim kupcima širom sveta pružiti najbolje audio iskustvo u klasi.” – Cliff Pemble, predsednik i izvršni direktor kompanije Garmin.

JL Audio će nastaviti sa radom u svom sadašnjem sedištu u Miramaru, Florida, i u svojim objektima u Portlandu i Feniksu. Kompanija zapošljava više od 600 saradnika koji će postati deo globalnog Garmin tima. Ime brenda JL Audio će biti zadržano, a njegovi proizvodi će biti integrisani u Garminov marine segment.

Konstruisani iznutra za život spolja, Garmin proizvodi su napravili revoluciju na tržištu vazduhoplovstva, automobilizma, fitnesa, pomorstva i eksternog tržišta. Posvećen pomaganju ljudima da na najbolji način iskoriste vreme koje provode baveći se svojim strastima, Garmin veruje da je svaki dan prilika za inovacije i prilika da pobedite juče.

Više o marine segmentu firme Garmin