Premium audio kvalitet treba čuti. Ne videti.

Nautički, skriveni, stereouređaj Fusion® Apollo™ MS-WB675

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji svetski proizvođač nautičke elektronike, nedavno je na tržište “izbacio” ažuriranu Fusion seriju Apollo novim izdanjem Apollo WB675 – nautičkim skrivenim sistemom za zabavu. Dizajniran kako bi maksimalno iskoristio dragoceni prostor na ploči, WB675 skriveni stereo nudi iskustvo audio zabave svetske klase i mogućnost uživanja u vrhunskom zvuku iz četiri odvojene audio zone.

Pojačajte trenutak ovim ključnim funkcijama

WB675 je napredni nautički stereo uređaj sa vrhunskom tehnologijom i funkcijama za one koji cene premium audio iskustvo dok uživaju u boravku na vodi. Evo nekih od ključnih funkcija Garmin najnovijeg skrivenog stereo uređaja:

  • Prilagodite audio zone
    Sa tehnologijom Multi-Zone, WB675 pruža vrhunski zvuk u više područja na vašem plovilu. Moguće je postaviti i prilagoditi četiri odvojene audio zone. Preuzmite potpunu kontrolu nad audiosistemom s integriranim Fusion žičanim daljinskim upravljačima i kompatibilnim Garmin višenamenskim uređajima ili nosivim uređajima za nautičku upotrebu.
  • Maksimalno povećajte prostor na komandnoj ploči
    Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, WB675 se može jednostavno smestiti unutar upravljačke konzole, pretinca za rukavice ili montirati potpuno izvan vidokruga, pružajući najviše mogućeg prostora na upravljačkoj ploči.
  • Strujanje vrhunskog zvuka visokog kvaliteta
    WB675 ima mogućnost strujanja zvuka bez gubitaka pomoću softvera Apple AirPlay 2 sa kompatibilnog Apple uređaja (kompatibilan na Apple MacBook računarima sa M1 ili M2 čipovima i Apple tabletima i pametnim telefonima).

Novi proizvod, ista tehnologija i trajnost

WB675 poseduje inovativnu tehnologiju – digitalnu obradu signala (DSP), koja optimizuje audio signal koji se isporučuje Fusion sistemima za zabavu, što rezultuje vrhunskim kvalitetom zvuka na svim nivoima glasnoće i u svakom okruženju za slušanje.

Dizajniran da izdrži ekstremne vremenske uslove, WB675 je rigorozno testiran na slanu maglu, UV, vlagu i ekstremne temperature koje mogu prouzrokovati mehanički kvar, pružajući bezbrižnost da će stereo biti efikasan i trajati u surovim morskim, odnosno plovidbenim uslovima. Fusion Appolo WB675 je zaštićen trogodišnjom garancijom.

Više informacija: www.garmin.rs