U kraljevstvu mora… Beneteau First 44

Ova ljupka jedrilica, sa izvanrednim dizajnom, predstavlja prirodnu vezu između modela First 36 i First 53. Kombinuje performanse, eleganciju i udobnost zahvaljujući kvalitetnoj opremi koja pruža nenadmašno zadovoljstvo jedrenja.

Sa novim modelom First 44, Beneteau naglašava i objašnjava pojam, odnosno izraz „trkač/krstaš” (racer/cruiser): elegantna i udobna jedrilica koja pruža nenadmašno zadovoljstvo pod jedrima. Velikodušan plan jedara omogućava modelu First 44 da bude siguran u svim uslovima. Ipak, ovaj model ima sve varijacije: First 44 i First 44 Performance, sa različitim planom palube i opcijama za kobilicu i jarbol.

U verziji First 44, kokpit je veoma udoban, sa prelepim stolom, a fluidnost se ogleda u istom nivou koji ima sa velikim bočnim prolazima. Napomenimo i da ima dva balastna rezervoara od po 350 litara, koji se mogu aktivirati električnim putem sa kormilarske konzole, omogućavajući održavanje punog potencijala jedrilice.

Ergonomija palube First 44 Performance, je proučavana i razvijena imajući na umu regate sa punom posadom. Stoga su i oprema i sistemi u potpunosti usmereni ka regatama, odnosno toj nameni.

U unutrašnjosti First 44 nudi moderan i svetao dizajn enterijera, sa mešavinom belih lakiranih površina, oblikovanog drveta i kvalitetnih presvlaka.

U salonu, za stolom može sedeti do šest osoba, a on je okrenut ka sofi i navigacionoj stanici; njegov položaj u odnosu na jarbol olakšava cirkulaciju između kuhinje i kabine vlasnika, pojačavajući osećaj prostora. Sa tri kabine u kojima su dupli / bračni kreveti, pravi je izbor za tako popularnu dužinu jedrilice.

OSNOVNA CENA: od 343.200 e + PDV