Cranchi A46 Luxury Tender – Nesputana sloboda

Cranchi Yachts je predstavio inovativni A46 Luxury Tender, jahtu snažnog identiteta od preko 14 m. Opravdano je opisana kao nepogrešiva i jedinstvena, specifičnih odvažnih linija koje izražavaju plemeniti stav kako jahte tako i onih koji je odaberu.

Dovoljan je samo jedan pogled na ovo plovilo da se uoči glavna karakteristika – sloboda. A46 Luxury Tender svoj dizajn bazira na principu nesmetanog slobodnog kretanja između erija. Od pramčanog otvorenog salona do krmene platforme svaki dobro povezani element je kreiran sa ciljem da pruži udobnost pozivajući na druženje i zabavu.

Prostrana kokpit erija natkrivena je atraktivnim tvrdim krovom koji upotpunjuje elegantnu liniju vetrobranskog stakla. Zaštita od sunca obezbeđena je i za dnevni boravak, dok je u produžetku smešteno veliko krmeno sunčalište koje zahvaljujući podesivom naslonu može da služi i kao druga sofa.

Pored praktičnosti i vrhunske udobnosti, krma sadrži možda najimpresivniji element ovog plovila. Naime, bočne zaštitne ograde mogu da se spuste servo-električnim mehanizmom formirajući dve dodatne terase nadvijene iznad vode koje su u istom nivou sa podom kokpita. Malo ko će ostati ravnodušan na ovu transformaciju i neograničeni prostor koji pojačava osećaj slobode i povezanosti sa prirodom. Ispod ove relaks erije nalazi se garaža pogodna za tender dužine do 2 m. Proces spuštanja i vađenja tendera iz vode znatno olakšava pokretna plivačka platforma.

A46 Luxury Tender oduševljava originalnim rešenjima otvorenih erija dajući im osećaj beskonačnosti. Cranchi Yachts se vodio sličnim idejama pri organizovanju i opremanju donje palube. Svetli modularni enterijer obasjan prirodnom svetlošću ne ukazuje da se radi o zatvorenoj kabini. Ovde su smešteni brojni najsavremeniji gedžeti i sistemi za zabavu kojima može da se upravlja kako iz kabine, tako i iz kokpita.

Bilo da se A46 Luxury Tender koristi za transfer, jednodnevni izlet ili duže krstarenje on nudi osećaj slobode i zadovoljstva koji je više nego potreban u ovim neobičnim vremenima.

GOGA YACHTING CLUB
Save Kovačevića 4E / II red, 11210 Beograd – Krnjača
+381 11 33 17 317 * goga@nautica.rs * www.nautica.rs