Ronilački sat Descent Mk 1

Bez obzira da li ronite sa ili bez boce, u slanoj ili slatkoj vodi, udišete nitrox, trimix ili ronite na dah, jedinstveni i svestrani ronilački računar Descent Mk1 će vam pomoći. Ovaj prvi ronilački računar veličine običnog sata ima površinsku GPS navigaciju sa kartama u boji i lokacijom što vam omogućava jednostavno označavanje tačaka zarona i izrona. Dokazani Bühlmann ZHL-16c algoritam pod vodom osigurava ostanak u zoni ronjenja. Uz upozorenja za koja možete odabrati zvuk i vibraciju bićete informisani tokom ronjenja. Kada se vratite na površinu, Descent Mk1 služi i kao robustan partner za treniranje, nudeći vam najbolje funkcije fēnix 5X sata koje vam pomažu ostati u kontaktu dok ste u pokretu.

Uz to, Descent Mk1 je kompaktan, udoban i elegantan tako da ćete želeti da ga svakodnevno nosite. Izrađen od vrhunskih materijala, Descent Mk1 dostupan je u dva upečatljiva stila: verzija sa okvirom od nerđajućeg čelika, silikonskom narukvicom ili verzija sa okvirom od titanijuma i brušenom narukvicom od titanijuma sa DLC slojem. Oba modela nude napredno primanje signala GPS i GLONASS satelita putem EXO antene u celom okviru za bolji prijem u zahtevnom okruženju. Svetli ekran u boji visoke rezolucije Garmin Chroma Display sa LED pozadinskim osvetljenjem osigurava odličnu čitljivost u svim uslovima osvetljenja, na površini ili pod vodom. Oba modela su opremljena snažnim safirnim staklom za još veću otpornost na ogrebotine.

više informacija: http://www.garmin.rs/katalog/nauticki-instrumenti/nauticki-ronilacki-gps-sat-garmin-descent-mk1-silver/2616