Privlačan, agresivan i nepogrešivo PIRELLI

Flota RIB-ova koje proizvodi Tecnorib nastavlja da raste. I to čini na samom vrhu ponude, sa novim modelom Pirelli 1900. Dugačak je 18,5 metara, širok 5 metara i ima deplasman od 16 tona. Ovo su najvažniji elementi ovog maxi-RIB-a koji nije postao samo „flagship“ za brodogradilište, već predstavljaju važnu prekretnicu u obnovljenoj saradnji između Tecnorib-a i Pirelli-a.

Najveći Pirelli ikada, koji ujedno predstavlja filozofiju brenda, izgrađen je po najvišim standardima kvaliteta, počevši od trupova pa do 100% karbonskog hardtop-a, koji je dizajniran tako da snizi centar gravitacije i poboljša performanse. Dva 800 KS MAN 16 motora pružaju maksimalnu brzinu od 45 čvorova, pri čemu je i dalje lako manevrisati u svakom trenutku zahvaljujući džojstiku i automatskom trim sistemu, koji olakšavaju vožnju i pri većoj i pri  manjoj brzini.

Tecnorib-ov novi flagship ponovio je linije kraćeg modela Pirelli 1400, ali ih reinterpretira iz nove, inovativne perspektive, podsećajući na stil svoje manje “sestre”, ali sa još većim fokusom na zajedničke prostore, tako važne za društveni život koji se odvija na brodu.

U celini, stil prenosi ideju o sportskom duhm, ali i luksuzu i modernosti: poštovanje istorije i identiteta brenda koga nazivaju i “dugo P”. Ono što na pramcu primetite je ogromna površina za sunčanje, dok se na krmi, ceo prostor u kokpitu može prilagoditi prema željama vlasnika.

Kao i uvek, prepoznatljivi Pirelli dizajn guma se pojavljuje na tubusima, uostalom kao i kod svih brodova u gami. Ovaj put je predstavljena Blue Wet šara koju Pirelli koristi u vrhunskim auto trkama, poštujući sopstveni dizajn za izuzetno vlažne uslove.

OSNOVNA CENA | 1.350.000 e (bez PDV-a) |

Yacht Consulting Experts info:
+381 66 801 36 38