GROHE Rainshower SmartControl

PRITISNI, OKRENI, TUŠIRAJ SE

GROHE Rainshower SmartControl omogućava 3D tuširanje: Drücken, Drehen, Duschen – nemačke su reči za pritisnuti, okrenuti, tuširati se. Inovativna tehnologija ovog sistema čini personalno prilagođavanje doživljaja tuširanja jednostavnijim nego ikada. Ovo rešenje temeljeno, na principu „sve u jednom”, ne ostavlja snažan utisak samo zbog svoje inovativne tehnologije. Organski dizajn takođe daje kupatilu moderan izgled i stvara odgovarajuću atmosferu za opušten doživljaj tuširanja.

Intuitivan i udoban rad

GROHE Rainshower® SmartControl upotrebljava jednostavan i lako razumljiv sistem sa tri dugmeta koji omogućava upravljanje i nameštanje svih željenih načina tuširanja. Kombinovano dugme za pritisak i okretanje pokreće protok vode i upravlja njegovim volumenom. Njegova nazubljena površina omogućava jednostavno okretanje čak i mokrim prstima. Za zaustavljanje protoka vode korisnik mora samo ponovo pritisnuti dugme, a izabrana postavka protoka vode ostaje zapamćena za sledeće tuširanje.

Vrstu raspršivanja mlaza moguće je takođe odabrati direktno pritiskom dugmeta, što znači da podešavanje glave tuša više nije potrebno. Kombinovanje nekoliko vrsta raspršivanja, na primer nežnog raspršivanja GROHE PureRain i stimulišućeg raspršivanja TrioMassage, takođe je jednostavno. Raspršivanje TrioMassage kombinuje delovanje dve masirajuće mlaznice za raspršivanje sa dinamičnim raspršivanjem GROHE Bokoma. Prebacivanje između nadglavnog i ručnog tuša podjednako je jednostavno, a vrši se opet pritiskom na odgovarajuće dugme. Sve kontrole označene su razumljivim simbolima za intuitivno upravljanje, što čini ovaj inovativni sustav za tuširanje zgodnim za upotrebu.

 

Nova fleksibilnost u sektoru tuša

Kako bi stvorio vrhunski doživljaj tuširanja, sistem kombinuje nadglavni (zidni) tuš GROHE Rainshower® 360 DUO i ručni tuš GROHE Power&Soul®. Sa dimenzijama 360 x 220 milimetara nadglavni tuš u obliku romba savršeno odgovara prirodnom toku linija upravljačke jedinice. Metalna prednja strana tuša upotpunjuje njen sofisticirani izgled.

GROHE Rainshower® SmartControl uskoro će biti dostupan i u MONO izvedbi. Iako upotrebljava praktično istu tehnologiju upravljanja vodom kao i DUO verzija, ovaj model imat će samo dva dugmeta s obzirom na to da će nadglavni tuš imati isključivo nežni GROHE PureRain kao vrstu mlaza.

Proverene tehnologije tvrtke GROHE za sigurno tuširanje

Sistem za tuširanje GROHE Rainshower® SmartControl opremljen je tehnologijom GROHE TurboStat®. Metalna ručica termostata omogućava postavljanje i prilagođavanje temperature vode. Željena temperatura dostiže se u roku delića sekunde i održava se dosledno čak i u slučaju promeljivog pritiska vode u cevima. Sigurnosnu dugme SafeStop onemogućava korisnicima slučajno povećavanje temperature vode na više od 38 stepeni. Osim toga, proverena tehnologija CoolTouch® uklanja rizik od opekotina tako što sprečava zagrejavanje izloženih metalnih površina.

Za dodatnu udobnost pri tuširanju vrh upravljačke jedinice služi kao polica za šampone, gel za tuširanje i druge proizvode za negu tela koji se mogu odložiti na policu tuša XL EasyReach. Polica je izrađena od neprobojnog stakla i može se odvojiti ukoliko je potrebno njeno temeljno čišćenje, što je još jedan primer funkcionalnosti prilagođene korisniku uklopljene u zanimljiv futuristički izgled.