Najveći poslovni B2B charter sajam ponovo u Zagrebu

ICEInternational Charter Expo je najveći Business-to-Business (B2B) Crewed Yacht Charter Expo na svetu. Održaće se u Zagrebu od 6. do 8. decembra 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu.

ICE okuplja brokere, centralne agente, dobavljače i fleet operatore iz preko 50 država. Ove godine, na sajmu će biti prisutno 550+ firmi sa preko 1.500 predstavnika.

Luksuzniji nego ikad pre, ICE predstavlja Crewed & Luxury sektor koji se nalazi na posebnoj galeriji i koji okuplja firme sa ekskluzivnim jahtama sa posadom koje prelaze 15 metara dužine i čiji se nedeljni najam kreće od 20.000 evra.

Zahvaljujući Handshake matchmaking software-u, omogućeno je dogovaranje do 17 sastanaka dnevno sa ostalim učesnicima više od mesec dana pre samog sajma. ICE je propoznat i cenjen kao najefikasniji poslovni sajam u nautičkoj industriji i svake godine pomera granice.

“Excellent expo. Well attended, useful and very business beneficial. Location in Zagreb and time of year (December) are ideal. We look forward to ICE’23 and the expected, increased number of Crewed Luxury Charter players.” (My Sea, Monaco)

Registracija je moguća putem linka:
https://register.internationalcharterexpo.com/welcome/signup/login

Više informacija:
https://www.internationalcharterexpo.com/