Garmin… Izgradnja, upravljanje i kontrola

Nautički uređaji Garmin i NMEA 2000 mreža omogućavaju jednostavno povezivanje i kontrolu više uređaja, kao što su ploter, radar, sonar, AIS na jednom ili više multifunkcionalnih ekrana. Svi uređaji nautičke mreže Garmin i NMEA 2000 se povezuju po sistemu plug-and-play, sistem ih sam prepoznaje u mreži i priprema za upotrebu.

PLOTERI
Verovatno ste već upoznati sa korišćenjem Garmin plotera. Jednostavno je toliko praktičan, samo ga uključite i pratite jednostavna podešavanja. Sve vam se nalazi nadohvat ruke kako biste brzo i jednostavno planirali rutu i postavili kurs. Većina Garmin echoMAP™ i GPSMAP® plotera dostupna je u kombinaciji sa ugrađenim sonarom. To su napredni HD-ID™ sonar, CHIRP sonar i Garmin ClearVü™ i SideVü™ sonari za skeniranje koji daju najjasniju sliku pod vodom ispod i sa strane plovila.

RADAR
Garmin u ponudi ima celu seriju radara u kupoli kao i radarskih antena. Garmin xHD2 radari opremljeni su digitalnom tehnologijom visoke rezolucije pomoću koje se na vašem ploteru prikazuju oštre radarske slike visoke rezolucije sa još boljim razdvajanjem ciljeva. Garmin xHD2 antene visoke rezolucije najbolji su izbor sa kojim nećete pogrešiti ako razmišljate o nadogradnji Garmin Marine Network mreže.

AUTOPILOTI
Autopiloti iz serije GHP Reactor™ opremljeni su referentnim sistemom za pozicioniranje i smer (AHRS) sa 9 osa bez pokretnih delova i održavaju kurs čak i ako se plovilo naginje i okreće na uzburkanoj vodi. Može se montirati na nekoliko različitih načina, uz minimalan rad oko puštanja u pogon i kalibracije. Na kraju će svi na plovilu uživati u udobnoj vožnji uz minimalna odstupanja od kursa, pomeranje kormila i potrošnju energije.

KARTOGRAFIJA
Doživite izuzetnu pokrivenost i brilijantne detalje kada ste na vodi. BlueChart® g3 i BlueChart g3 Vision nautičke mape sada omogućavaju neprikosnovenu pokrivenost, jasnoću i detalje sa integrisanim sadržajem kompanija Garmin i Navisonics®.

Više informacija: www.garmin.rs