Najfiniji Fusion stereo nautički uređaj MS-RA70N

Predstavljamo MS-RA70N, najfiniji Fusion stereo nautički uređaj sa vrednim paketom, dizajniran da pruži kvalitetno zabavno iskustvo na vodi uz pomoć nekih od najnovijih ugrađenih tehnologija. MS-RA70N je napravljen tako da neometano zamenjuje bilo koji standardni minimizirani stereo DIN veličine bez potrebe za rekonfiguracijom prostora na komandnoj tabli. Pametan stil pruža mogućnost montaže stereo uređaja sa konvencionalnim završnim izgledom ili integraciju u ravni sa instrument tablom, osiguravajući vrhunsku montažu.  

FUSION-LINK APLIKACIJA I A2DP BLUETOOTH BEŽIČNA TEHNOLOGIJA
Kontrolišite stereo uređaj sa bilo kog kompatibilnog Apple ili Android uređaja koji je dostupan za povezivanje. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju Apple ili Android Fusion-Link iz Apple App Store ili Google Play Store i uživajte u lokalizovanoj kontroli zona, izboru foldera, izboru pesama i slobodi bežične kontrole.
Napomenimo i da postoji podrška za Fusion-Link Lite putem ANT tehnologije i kontrolom preko Garmin satova.

DOSTUPNO JE VIŠE IZVORA MUZIKE UKLJUČUJUĆI USB, MP3 I AM/FM RADIO
Slušajte muziku sa USB ili MP3, povežite podržani pametni telefon ili se opustite uz lokalne AM/FM frekfencije radija. MS-RA70N pruža izuzetnu zabavu onima koji bi obično morali da instaliraju auto uređaje koji su u vodenom okruženju skloni rđi. Opustite se, pustite da vas Fusion zabavlja na vodi. DAB radio je dostupan sa modulom MS-DAB100A i paketom antena (prodaje se odvojeno).

IPX7 VODOOTPORNA PREDNJA STRANA SA OPTIČKI POVEZANIM LCD-OM
MS-RA70N je dizajniran i projektovan posebno za rad na plovilima, sa prednjom stranom po IPX7 standardu (kada je pravilno montiran) kako bi mogao da izdrži uslove na vodi, savršeno uparen sa optički vezanim LCD-om za kristalno čist prikaz na ekranu.

OPCIJA MONTAŽE SA NOSAČEM ILI U RAVNI
Dostupne su dve opcije za ugradnju, pružajući vam mogućnost konvencionalne ugradnje ili integraciju u ravni sa instrument tablom za vrhunsku estetiku.

KONTROLA VIŠE ZONA (SISTEM SA DVE ZONE)
Na raspolaganju su vam dve nezavisne audio zone, svaka sa naprednim lokalizovanim kontrolama menija, uključujući imenovanje zona, tako da možete lako prilagoditi i kontrolisati zone i uživati u slušanju u svakoj zoni.

FUSION-LINK NMEA 2000 SPREMAN ZA POVEZIVANJE I KONTROLU SA PODRŽANOG MULTI-FUNKCIONALONOG EKRANA
MS-RA70N je Fusion-Link sertifikovan proizvod sa NMEA 2000 konekcijom i kompatibilan je sa nizom vodećih svetskih MF ekrana. Kada uređaj MS-RA70N povežete sa podržanim ploterom ili Fish Finder-om, dobijate mogućnost kontrole muzike sa velikog ekrana i možete da istovremeno pratite mape, ribe ili birate muziku i jačinu zvuka. Pored MFD kontrole, MS-RA70N će se povezati sa bilo kojim daljinskim kontrolorem Fusion NRX serije povezanim na istu NMEA 2000 mrežu za kontrolu audio zona.

UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU: INFO TEAM d.o.o.  www.infoteam.rs

Korisna adresa: www.garmin.rs  / /https://www.fusionentertainment.com/marine/products/stereo-units/ms-ra70n