Zvučnici Fusion Signature Series 3

Garmin i Fusion predstavljaju Signature Series 3 nautičkih zvučnika i subwoofer-a sa prvim u klasi LED osvetljenjem u 5 boja   

Premium serija nudi širi, bogatiji raspon osvetljenja i novi 12-inčni subwoofer za neuporedivo audio zabavno iskustvo na vodi   

Garmin, vodeći svetski proizvođač nautičke elektronike, sa ponosom predstavlja redizajnirane nautičke zvučnike i subwoofer-e Signature serije svog brenda Fusion s inovativnom LED rasvetom koja pruža neviđeni spektar varijacija boja kako bi upotpunio svaki jedinstveni brod i stil. Nastavljajući uspeh linije proizvoda Signature, nova Signature Series 3 kombinuje tradicionalne crvene, zelene i plave LED diode sa hladnom i toplom belom bojom (CRGBW) kako bi ponudila potpunu paletu boja – od vrhunskih pastelnih do živopisnih nijansi – omogućavujući ambijentalnu atmosferu na brodu i širok raspon uređenja središnje konzole glisera i brodova za sportski ribolov. Serija Signature 3 takođe predstavlja potpuno novi 12-inčni subwoofer koji će nuditi gromoglasnih 1600 W vršne snage.

Korisnici mogu da kontrolišu boju – statičku ili dinamičku, intenzitet svetla, način osvetljenja i brzinu – sa višenamenskog ekrana putem Garmin OneHelm aplikacije (pri čemu je potreban partnerski regulator za osvetljenje) ili sa novim opcionalnim CRGBW bežičnim daljinskim upravljačem. Intuitivni točkić daljinskog upravljača za odabir boja omogućava korisniku izbor opcije iz širokog raspona mešavina boja za pružanje zaista vrhunskog osvetljenja i zvuka zabave.

Dostupan u veličinama zvučnika od 6,5-, 7,7- i 8,8-inča i 12- ili 10-inčnim veličinama subwoofer-a, novi Signature Series 3 dostupan je sa sportskim belim ili sportskim Chrome grill završetkom koji će dodati eleganciju širokoj paleti modernih plovila. Kako bi isporučili Fusion-ov zapanjujući zvuk, novi Signature zvučnici sadrže vrhunske materijale i zvučne tehnologije. Sa tehnologijom „CURV“ konusa kompozita koja pruža jasniji zvuk i veću izlaznu snagu, novi zvučnici su upareni sa svilenom kupolom visokotonca za bolju prodornost i prozirnost te potpuno zapečaćenim komponentama crossover-a. Zvučnici Signature serije i 10-inčni subwoofer takođe su dostupni sa klasičnim belim slojem bez CRGBW osvetljenja.

Izgrađena prema True-Marine standardu, cela linija zvučnika i subwoofer-a Signature Series 3 prošla je stroge testove pritiska i vodonepropusnosti, a osmišljeni su tako da pružaju svež zvuk i kvalitetnu zabavu iz godine u godinu. Zvučnici i subwoofer-i izrađeni su za ugradnju i upotrebu u najsurovijim uslovima sa IP65 ocenom otpornosti od prodora vode i prašine, a takođe zadovoljavaju industrijske standarde za zaštitu od UV i slane magle, a sve je potpomognuto trogodišnjom FUSION garancijom za potrošače.

UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU: INFO TEAM d.o.o.  www.infoteam.rs

Korisna adresa: www.garmin.rs  / /

https://www.fusionentertainment.com/marine/products/speakers#featured.special.desc!collection=all