Slobodno pojačaj muziku !

Garmin i Fusion proširuju Apollo seriju novim proizvodima namenjenim za zabavu na brodu

Garmin je proširio Fusion Apollo seriju sa Apollo WB670 skrivenim sistemom i Apollo ERX400 daljinskim kontrolerom. Nagrađivana Apollo serija, uz WB670 vrhunsko rešenje eliminiše potrebu da stereo mora biti prisutan na ploči, dok ERX400 nudi korisnicima potpunu audio kontrolu sa novim intuitivnim korisničkim iskustvom i kompaktnim dizajnom koji može biti montiran u odgovarajućim mestima na brodu.

Apollo WB670 | skriveni sistem

WB670, snažni nastavak serije Apollo, nasledio je ključne audio inovacije i tehnološku izvrsnost od Apollo RA670, ali u kompaktnom dizajnu koji štedi prostor i može se sakriti iza panela ili montirati na raznim mestima poput ormarića, unutar upravljačke konzole ili odeljka za rukavice. Njim se upravlja preko kompatibilnog multifunkcionalnog ekrana (MFD) putem NMEA 2000 ili Etherneta.

Kao i svi stereo sistemi serije Apollo, WB670 uključuje Fusion tehnologiju za digitalnu obradu signala (DSP) koja omogućava optimizaciju Fusion zvučnika, komponenti i pojačala u svakoj audio zoni na brodu. Sa samo nekoliko klikova putem besplatne aplikacije Fusion-Link, vlasnici plovila mogu postaviti unapred konfigurisani DSP profil za reprodukciju visokokvalitetnog zvuka prilagođenog njihovim ušima i njihovom specifičnom okruženju.

WB670 sadrži PartyBus – mrežnu mogućnost koja nautičarima pruža slobodu muzičkog izbora na celom brodu, posebno kada na njemu postoji više stereo opcija koje omogućavaju PartyBus. Za naprednu kontrolu dodate su nove funkcije PartyBus mreže kao što su stereo grupisanje, kontrola jačine zvuka, mogućnosti napajanja i kućna zona za besprekornu navigaciju čitavom audio mrežom na plovilu. Kada su povezani na bežični mrežni ruter ili stereo mrežu Apollo serije sa omogućenom Wi-Fi mrežom ili Garmin MFD, korisnici mogu uživati u visokokvalitetnoj reprodukciji zvuka sa Apple AirPlay 2 sa svog kompatibilnog Apple uređaja.

Apollo ERX400 | ugradni daljinski kontroler

Uz Fusion intuitivno korisničko iskustvo, daljinski kontroler ERX400 sa ethernet povezivanjem omogućava korisnicima punu kontrolu nad njihovom audio zabavom u bilo kojoj zoni na brodu i na više sterea serije Apollo. Ima 2,7 inča sjajan, optički vezan, LCD ekran sa kompaktnim modernim oblikom koji se može ugraditi ili integrirsati u kormilo sa vrhunskim ravnim završnim slojem. Instalacija ERX400 je brza i jednostavna sa dubinom ugradnje od samo 49 mm, idealan je za tanke zidne šupljine gde je dubina ugradnje ograničena.

Novo korisničko iskustvo na ERX400 omogućava jednostavnu navigaciju i kontrolu stereo mrežom serije Apollo celog plovila, čineći kontrolu zvuka i izvora u bilo kojoj zoni besprekornim iskustvom. Korisnici mogu da uživaju u sinhronizovanoj reprodukciji zvuka jednog audio izvora kroz sve stereo uređaje serije Apollo povezane na istu mrežu, sa individualnim i višestrukim nadzorom jačine zvuka za svaki stereo. ERX400 se takođe može koristiti za uključivanje ili isključivanje bilo kog sterea ili daljinskog kontrolera Apollo serije na mreži.

Dizajniran da izdrži izazovno morsko okruženje, ERX400 zadovoljava međunarodne ocene otpornosti na vremenske uslove IPX6 i IPX7 sa prednje i zadnje strane. Kompatibilan je sa celom serijom Apollo, uključujući novi WB670, kao i stereo RA770, RA670 i SRX400.

Za dodatnu pogodnost, i WB670 i ERX400 mogu primati ažuriranja softvera putem aplikacije Fusion-Link kada su povezani na stereo mrežu Apollo serije sa omogućenom Wi-Fi mrežom ili drugim bežičnim mrežnim ruterom kao što je Garmin MFD. Projektovani prema Fusion True-Marine standardu i trogodišnjom garancijom za korisnika, Apollo WB670 i ERX400 prošli su stroge testove pritiska i vodonepropusnosti, a dizajnirani su za reprodukciju jasnog zvuka i kvalitetne zabave iz sezone u sezonu.

UVOZNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU: INFO TEAM d.o.o. www.infoteam.rs

Korisna adresa: www.garmin.rs / https://www.fusionentertainment.com/marine