CNR Boat Show u Istanbulu otkazan za februar 2022.

CNR Euroasia Boat Show je pomeren za novi termin: 19-27. februar 2022. godine. Nautički magazin će u svojstvu media partnera pratiti dalje pripreme i blagovemeno o njima obaveštavati!



Jedno od najvećih nautičkih okupljanja na svetu, CNR Eurasia Boat Show, odloženo je od februarskog termina za period od 20. do 28. marta 2021. godine za zdraviju, efikasniju i korisniju sajamsku izložbu na osnovu zahteva i potreba posetilaca i svih profesionalaca. Na 16. izdanju ove sajamske izložbe biće prikazano preko 3.000 plovila u rasponu od megajahti do čamaca, RIB-ova i jedrilica. Posetioce će dočekati preko 250 svetskih kompanija na površini od 85.000 kvadratnih metara. A Nautički magazin će biti medijski partner CNR Euroasia sajma i ove godine!

Odluka o odlaganju doneta nakon konsultacija sa partnerima

Odluka o odlaganju za mart 2021. je doneta na osnovu predikacije da će se pandemijski uslovi ublažiti,  a takođe imajući na umu da je 7 međunarodnih sajamskih izložbi koje je CNR održao od septembra 2020. godine do danas proteklo savršeno, bez ikakvih problema.

Ispunjavanje potreba nautičke industrije

Sajamska izložba, koja će predstaviti preko 3.000 plovila u rasponu od megajahti do čamaca, RIB-ova i jedrilica, prikazaće široku lepezu opreme, pribora i proizvoda za vodene sportove i ribolov. Ispunjavajući sve potrebe nautičke industrije, sajamska izložba će prikazati uvozne i domaće megajahte, jedrilice, brendove motornih jahti, opremu za izgradnju brodova, sve vrste opreme za čamce, čamce na naduvavanje, brodove sa brodskim i vanbrodskim motorima, jedriličarske klubove, obrazovne institucije, charter i brokerske kompanije, marine i proizvođače odeće.

Ribarski brodovi za 1.000 eura, megajahte za 10 miliona eura

Sajamska izložba predstavlja ujedno platformu za pronalaženje plovila koja odgovaraju svakom budžetu i ove godine. Na izložbi su dostupni i mali ribarski čamci za 1.000 eura i megajahte za 10 miliona eura. Očekujući posetu više od 100.000 domaćih i međunarodnih ljubitelja mora i nautike, CNR Eurasia Boat Shov učiniće maksimalni organizacioni napor da izlagači i posetioci uživaju u poseti.

Zahtev za HES kod za učešće na izložbama

CNR Holding, vodeći u sajamskoj industriji Turske sa više od 40 izložbi održanih godišnje, obezbedio je zdravstvenu zaštitu svojih izlagača i posetilaca na izložbama u novom periodu normalizacije i usvojio niz mera prema novim kriterijumima „vraćanja u normalu“ koje je utvrdila turska vlada i UFI (Globalno udruženje izložbene industrije) za uklanjanje potencijalnih rizika. Shodno tome, preuređene su ulazne i izlazne tačke sajamskih izložbi. Telesna temperatura se proverava na svim ulazima. Spoljni vazduh se koristi u ventilacionim sistemima, a vazduh u njemu se održava trajno čistim. Broj ljudi na mestu izložbe u istom vremenskom periodu je ograničen. HES kodovi se traže od izlagača, posetilaca i odgovornih lica na ulazima izložbi.