Sigurnosna oprema, proverena i pouzdana

Upravo takva LALIZAS sigurnosna oprema je prepoznata od strane nautičkog osiguranja YACHT-POOL INTERNATIONAL, te je preporučena kao jedina predložena opcija ovog međunarodnog osiguranja koje ima više od 40 godina rada i isustva na evropskom tržištu.  To zapravo znači da predstavnici YACHT-POOL osiguranja glasaju za LALIZAS prsluke za spasavanje kao najbolje i u pogledu kvaliteta i u pogledu cene.

LALIZAS nudi široku lepezu opreme za spasavanje sa brojnim opcijama, pogotovo kada su u pitanju spasilački prsluci. Naime, na popisu proizvoda mogu se pronaći i visokokvalitetne prsluke za spasavanje na naduvavanje (ISO & SOLAS odobreni) i FOAM prsluci za spasavanje (ISO i SOLAS odobreni) koji ispunjavaju sve propise pod bilo kojom zastavom da plovite.

Sledeći svoju krilaticu da „sigurnost nije samo proizvod, to je i trajni proces!“, LALIZAS proizvodi za spasavanje dizajnirani su i proizvedeni pod najstrožom kontrolom ISO 9001 kvaliteta, u skladu sa standardima koja su postavila međunarodna tela kao što su Germanischer Lloyd, Bureau Veritas i Lloyd’s Register.

A priča o uspehu LALIZAS-a traje od 1982. godine u grčkom Pireju, jednoj od najvećih i najprometnijih evropskih luka, i to onoj sa velikim nasleđem. Sve ove godine firma je etablirana kao vodeći međunarodni proizvođač opreme za spasavanje sa komercijalnom prisutnošću u više od 127 zemalja, a predstavništva ima u zemljama kao što su: SAD, Dubai, Španija, Italija, Turska, Hrvatska, Crna Gora, Velika Britanija, Belgija, Bugarska, Ukrajina, Tajland, Indonezija, Panama, Kolumbija, Maldivi.

Povodom ovog događaja,  Lalizas Iasonas, menadžer marketing komunikacije u grupi LALIZAS je izjavio: „Posvećeni smo u proizvodnji najkvalitetnije sigurnosne opreme i veliko nam je priznanje što smo izabrani kao „Provereni i pouzdani“ partner (“Checked and Trusted”) za Yacht-Pool. Znači mnogo kad vas stručnjak za nautička osiguranja takve veličine predloži kao proizvođača sigurnosti. Ne igrate se sa bezbednošću ljudi; mi to shvatamo ozbiljno, uostalom kao i YACHT-POOL“.