Garmin na Sajmu nautike u Beogradu

44. Sajam nautike, lova i ribolova se održava od 4 do 8. aprila 2024. godina na Beogradskom sajmu. Kompanija Garmin ima proizvode za sve segmente ovog sajma. A na svom štandu, u Hali 1, firma Info Team, koja je autorizovani distributer za Srbiju, pripremila je i SAJAMSKE CENE !

Za ribolovce najpre pomenimo fisfinder-e Striker Vivid i Striker Cast. Od kombo uređaja tu su Echomap UHD2 (modeli: 52cv/72cv – sa tasterima;  62sv/72sv/92sv – touchscreen), kao i Echomap Ultra 2 (modeli modeli: 102sv / 122sv). Ne zaboravimo i da će posebna atrakcija biti izložen Force Kraken – trolling motor dizajniran sa dužim osovinama i okretnim nosačem za jednostavnu instalaciju.

Imaćete prilike i da saznate više o novom modelu GPSMAP 1623 xsv koji ima16-inčni IPS ekran full HD rezolucije. Za sigurnu komunikaciju tu je radio stanica VHF 115i, a radar GMR 18x Fantom je u ponudi u beloj i crnoj boji.

Takođe, moći ćete da opremite svoje plovilo izuzetnim Fusion zvučnim sisitemima po pristupačnoj ceni, pa preporučujemo Fusion MS-RA210 i komplet zvučnika XS serije, ili: MS-RA60 nautički stereouređaj i komplet zvučnika EL serije). U ponudi će biti i brojni Fusion stereouređaji, zvučnici, subwoofer-i, pojačala i kontrole za daljinsko upravljanje.

Za lovce koji žele da uvek znaju gde su njihovi psi, izdavajmo novi Alpha 300 / 300i koji su opremljeni novim živopisnim ekranom osetljivim na dodir od 3,5 inča i 6 tastera koji olakšavaju upotrebu. Sa uređajem Alpha 10 možete da pratite do 20 pasa na udaljenosti do 10 km, a kada se ogrlice TT25 i T20 upotrebljavaju sa kompatibilnim ručnim uređajima, omogućavaju praćenje pasa na udaljenosti do 14,5 kilometara. Posebno je zanimljiv Drive Track 71 MT-S koji se uparuje sa odabranim Garmin sistemima za pse sa GPS-om kako biste iz vozila mogli da navigavate i pratite svoje pse.

I da dodamo: moći ćete da saznate i više o Gramin outdoor uređajima (eTrex, GPSMAP), te multisport satovima (Fenix 7, epix, Instinct), kao i o satu namenjenom nautičarima: Quatix 7.