DALMATIA BOAT SHOW – MANJE OD DVA MESECA DO SPEKTAKULARNOG OTVARANJA

U Marini Baotić, Segetu Donjem u Hrvatskoj, od 18. do 21. aprila 2024. održaće se prvi Dalmatia Boat Show, sasvim novi sajam nautičke opreme i tehnologije na kome će se predstaviti brojni hrvatski ali i strani izlagači.

Od najnovijih modela brodova, jedrilica i luksuznih jahti, preko široke ponude chartera do bogatog asortimana nautičke opreme i tehnologije, posetioci će četiri dana uživati u najboljem iz sveta nautike na idiličnoj lokaciji pored Trogira.

Dalmatia Boat Show je prilika da zajedno proslavimo strast prema moru i nautici. Naše područje je neraskidivo povezano s morem i zato smo odlučili da organizujemo manifestaciju koja će ovekovečiti tu vezu i sigurni smo, postati tradicija.“ – poručili su organizatori.

Oni koji su u potrazi za novim brodom, imaće priliku da biraju između novih i korišćenih plovila koja uključuju sportske brodove, flybridge jahte i dnevne kruzere. Neki od brandova koji će biti zastupljeni su: Absolute, Axopar, Bali, Beneteau, Excess, Hanse, De Antonio, Fountaine Pajot, Fjord, Lagoon, Merry Fisher, Prestige, Galeon, BSC, Maxima, Nikhen, Rand Boats, Sessa Marine, Saxdor, Sea Ray, Superrib, Williams Jet Tenders, SUR Marine, 3d Tender, ali i mnogi drugi.

Ljubitelji hedonizma i vrhunske gastronomije uživaće u ponudi restorana Yachtclub, na natkrivenoj terasi s veličanstvenim pogledom na zaliv. Prvoklasna riba i morski plodovi, govedina i jagnjetina uzgojena na lokalnim pašnjacima, domaće voće i povrće, te vrhunska vina, garancija su nezaboravnog zaranjanja u tajne hrvatske kuhinje.

Posebna pogodnost, za one koji dolaze iz daleka, je vrhunski smeštaj sa pet zvezdica u predivnoj marini Baotić. Luksuzni prostori, veličine od 32 do 113 kvadratnih metara, savršen su izbor za pojedinačne putnike, kao i porodice ili grupe prijatelja.

Za posetioce smo pripremili niz iznenađenja i zaista se potrudili da svi koji dođu dožive nešto posebno na svakom koraku, jer želimo da prvi Dalmatia Boat Show bude apsolutno nezaboravan. Imamo bogat party program, brodske ture, gastronomske bravure naših vrhunskih kuvara, ukratko, biće to prava mediteranska fešta. Naravno, Dalmatia Boat Show nije samo prilika za promociju proizvoda i usluga, već i mesto za razmenu ideja, uspostavljanje novih poslovnih veza te praćenje najnovijih trendova u industriji.“ – zaključuju organizatori.

Dodajmo da će radno vreme sajma biti od četvrtka do nedelje, od 10 do 18 sati, a cena ulaznice je 8 €, dok je za decu i penzionere ulaz besplatan. Posetioci sajma u Trogiru mogu koristiti parking na lokaciji Gradski parking Foša, gde će biti organizovan prevoz taxi brodom svakih 20 minuta, od 9 do 19 sati.

Sve informacije o prvom Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici, a pristupnicu za izlagače možete ispuniti ovde.