Mirabello Flute – posvećen luksuznim tenderima

Prvi sajam u Italiji koji je posvećen luksuznim tenderima i “igračkama na vodi”, Mirabello Flute, biće održan od subote 11. do utorka 14. marta 2023. godine, pa će to dakle biti vrlo obećavajući četvorodnevni program u Porto Mirabello-u (južno od Đenove).

Među izlagačima su brendovi poput Ferretti Group sa Wally-em i brodogradilišta Sanlorenzo sa plovilima brenda Bluegame sa BG42 i BG54 koji su potvrdili svoje učešće i izlagaće kako u vodi tako i na kopnu. Takođe, prisutni su, između ostalih, Cantieri di Pisa sa predstavljanjem novog sportskog i elegantnog prototipa, koncepta Technohull još jednom na italijanskom sajmu, kao i kompanije Mennyachts i Solaris Power. GT7, jedan od najuspešnijih modela, biće verovatno zvezda ovog sajma.

Pagliarini sa preko 50 godina iskustva u nautičkom sektoru ne samo da prodaje plovila, već i vrši usluge remonta i održavanja, kao i finansijske usluge i osiguranje. Vita Power će posvetiti pažnju održivosti predstavljanjem svoje pomorske tehnologije koja razvija sve električne pogone i čamce. Naval Motor Botti će biti prisutan sa svojim asortimanom proizvoda i usluga, izlažući motor NEF 570 Evo kompanije FPT Industrial kao zvanični zastupnik. CPO (Charge Point Operator) kompanije Aqua Superpower i EMSP (E-Mobiliti Service Provider) instaliraju i upravljaju pomorskim stanicama za brzo punjenje električnoh čamaca širom sveta. Solaris Power će takođe izlagati, i to svoju najsavremeniju jahtu. PowerJet će se predstaviti sa svojim skuterima i glamuroznim igračkama visokih performansi. Axopar Italia & Brabus Marine di Corte Lotti Marine će na svojim plovilima promovisati principe inovacije, korišćenja prostora, performansi i uživanja na brodu.

Svake večeri na kraju dana biće organizovano “umrežavanje” uz slobodne aktivnosti, muziku i degustacije vina i tipičnih proizvoda Cinque Terre, karakterističnih drevnih primorskih sela, vinograda i maslinjaka na potezu obale koja ide od La Specije do Đenove. U ponedeljak, 13. marta, održaće se radionica posvećena TENDER TRŽIŠTU, održivosti i tehnologijama sa fokusom na električni pogon za brodske i vanbrodske čamce, predstavljanje prototipova električnih uređaja visokih performansi, elementi implementacije i studije za efikasnost trupa i konverziju endotermnih motora za bio-goriva sa malim uticajem na životnu sredinu.

Zaista puno razloga da skoknete do Italije, a više informacija možete naći na web adresi: www.mirabelloflute.com