Dehler 38 SQ – kao na razglednici

Verovatno se već pitate šta znači skraćenica na kraju modela Dehler 38 SQ ? Brodogradilište je na taj način htelo da nam poruči da on spaja brzinu i kvalitet (na engleskom jeziku) odnosno “Speed meets Quality”.

Ono što treba primetiti su još “uglađenije” linije jedrilice, sportskiji izgled, znatno uvećani prozori na trupu… i baštun koji je savršeno integrisan u aerodinamički dizajn. Pri tome možete da izaberite jednu od nekoliko opcija za opremu i jedra. Pomenuti kvalitet i brzina će se najpre postići uz vrhunske vinčeve i sa square-top jedrom koji će sigurno pomoći da maksimizirate performanse jedrenja. I uz još par detalja…
Ako ste dobro osmotrili platformu za kupanje sa pripadajućim stepenicama, pre nego što se spustite u potpalublje, obratite pažnju i na integrisano LED osvetljenje u tikovinu palube.

Primetićete da kabine i salon blistaju prirodnom sunčevom svetlošću, što čini posebnost vrhunskog dizajna enterijera. Ovaj osećaj u unutrašnjost je pojačan odličnim izborom boja i materijala.

Pri tome možete izabrati kako da uredite salon, da se odlučite za “ostrvski” krevet u vlasničkoj kabini ili drugu kabinu za goste na krmi… tako da će vaš stil života definisati karakter vaše jedrilice (a ne obrnuto).

Ostaje vam na kraju još da proučite Dehler Connect sistem koga čine MyDehler Safety Cloud (za nadgledanje jedrilice u realnom vremenu na vašem mobilnom telefonu kao da ste na njoj) i MyDehler Sound Theatre (sa dva para zvučnika: jedan u kokpitu, jedan u salonu), i da zapevate iz sveg glasa…

Tehnička specifikacija:

Dužina preko svega: 12,07 m
Širina: 3,75 m
Gaz: 2,03 / 2,24 / 1,60 m
Deplasman: 7,5 / 7,0 / 7,6 t
Rezervoar vode: 295 l
Rezervoar goriva: 160 l
Motor: 29hp

Dehler 38 SQ