Sajam nautike u Zagrebu, 19-23. februar / najava

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u februaru sa Sajmom nautike, najposećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj.

NAUTIKA će u svom 29. izdanju predstaviti u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji hrvatski brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,…

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom sa najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mestu nudi sve: od B2B susreta do zanimljivosti za široku publiku. Od popratnog programa ovoga puta ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres.

Posetioce očekuje bogat program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, te atraktivna izložba nautičke fotografije.

Kao i svake godine one najsrećnije posetioce obradovaće i vredne nagrade:

4 DANA PEARLSEA CHARTERA po izboru
– Pearlsea Yachts, Zagreb

VIKEND KRSTARENJE za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop
– Grginić jahte, Zagreb

Gumeni čamac Hercules Pro 270AL
Vanbrodski motor HIDEA HDF6HS, 4T, 1
4 Prsluka LALIZAS za spašavanje

– Lalizas Marina, Split

… kao i druge vredne nagrade!