Asia Recreational Water Sports Expo 2020 – odloženo

Danas je svim jasno da ekonomski pokazatelji razvoja Kine barataju velikim brojevima, a među oblastima i gradovima koji se najbrže razvijaju je i Guangzhou sa svojih preko 12 miliona stanovnika. A baš tamo se održava sajam Asia Recreational Water Sports Expo 2020 (ARWSE 2020) sa kojim je Nautički magazin uspostavio media partnerstvo.

NOVI TERMIN: biće određen 2021. godine

“Blue ocean” strategija kineskog tržišta sportova na vodi

Prema Planu razvoja industrije vodenih sportova objavljenom 2016. godine, godišnja proizvodnja kineske industrije koja je povezana sa sportovima na vodi trebala bi do 2020. godine da dostigne 42,6 milijardi američkih dolara. Podaci takođe pokazuju da u Kini ima preko 300 proizvođača čamaca na vodi, više 20.000 vezova i 200 profesionalnih klubova za sportove na vodi.

Pregled ARWSE 2020

Sajam vodenih sportova ARWSE će u svom izdanju 2020. godine biti podeljen na 6 izložbenih celina: sportska oprema za rekreaciju u vodi, sportska odeća i oprema, brodogradilišta, ronilačka oprema, tkanine i materijali, te body-building oprema. Ovaj sajam će se održavati zajedno sa nizom drugih sajmova koji za svoju tematiku imaju slobodno vreme, tako da se očekuje najmanje 30.000 posetilaca. Na sajmu se takođe očekuju turističke organizacije iz Filipina, Malezije, Tajlanda, Švajcarske, Singapura, Italije, Australije, SAD-a, Sejšela itd.

Pogled na ARWSE 2019

Prethodno izdanje sajma koje je bilo u maju ove godine, imalo je brojne poznate izlagače uključujući Guanya Sports, Blue-Fin, Aquarobotman Science & Technology, Chlee Equipment, Hoverstar Flight, Divevolk, Allheart Marine, Palm Bay Marine, Nanhai Youyou Water Sports Equipment, Luji Technology, Belik technology, itd. Istraživanje je pokazalo da je 92% kupaca bilo zadovoljno sajmom, te da bi 89% njih rado preporučilo ARWSE sajam.

A na sajmu su bili predstavljene razne vrste brodova, oprema za ronjenje, oprema za surfovanje i skijanje na vodi, oprema za plivanje, odeća i razni dodaci za sportove na vodi, proizvodi namenjeni sigurnosti na vodi i sredstva za spašavanje, oprema za igranje na vodi, te mnogi drugi povezani proizvodi i usluge.

MESTO: China Import and Export Fair Complex
ADRESA: No. 380, Yuejiang Zhong Road, Guangzhou, Kina
IZLOŽBENI PROSTOR: 30,000 m2, 400 izlagača, 30.000 posetilaca
WEB SAJT: http://www.arwse.com/index.php?lang=en
BESPLATNA PRE-REGISTRACIJA: http://www.arwse.com/order/order.php?id=46