Azimut… inspiracija je svuda oko nas

[ SAJAM NAUTIKE | KAN | 10-15. SEPTEMBAR 2019. | PREMIJERE 03 ]

Azimut plovi sa 3 premijere ka sajmu u Kanu:

Azimut Grande S10 je model koji je nastao u saradnji ovog italijanskog brodogradilišta, Frančesko Guida (enterijer) i Alberto Manćinija (eksterijer). Manćini je inspiraciju za eksterijer ove 28.7 metara dugačke jahte našao u različitim izvorima: u eleganciji i veličini jedrilica-superjahti, arhiitekturi modernih vila i sportskim linijama iz sveta super-automobila.

Azimut 78 Flybridge je najnoviji primer karbon-tek Azimut generacije i prvi flybridge model koji je opremljen sa 3 Volvo IPS motora. Eksterijer potpisuje Alberto Manćini, dok je enterijer rezultat dizajna Ačile Salvanija.

Atlantis 45 je oličenje agresivnog, sportskog dizajna, “open” jahta koju pokreće 2 motora Volvo 600 /435 hp, sa IPS-om. Tako dostiže maksimalnu brzinu od 33 čvora. Eksterijer je radio Neo Design, dok su u enterijeru sarađivali sa Azimut Yachts timom.

I samo da napomenemo da će se Azimut u Monaku predstaviti sa 3 modela: Azimut Grande 32 (premijera mu je bila u Kanu 2018), Azimut Grande 35 i Azimut Grande S10.

Ukoliko vam treba stručni konsultant za posetu sajmu u Kanu, kontaktirajte Yacht Consulting Experts: consulting@yce.eu.com