Van der Valk – dupla premijera

[ SAJAM NAUTIKE | KAN | 10-15. SEPTEMBAR 2019. | PREMIJERE 01 ]

Van der Valk je objavio da će na Sajmu nautike u Kanu (10-15. septembar 2019.) predstaviti dve premijere: BeachClub 660 Flybridge i “kastimizovani” 32 metara dugački Raised Pilothouse, pod nazivom Jangada 2.

U Kanu se uvek oseća atmosfera crvenog tepiha, sa stotinama najboljih svetskih jahti, a ova dva modela će svakako doprineti da tako bude i ove godine.

Dakle, tih šest dana septembra biće jedinstvena prilika za potencijalne kupce da najpre vide novi Van der Valk “BeachClub” koncept. Model BeachClub 660 Flybridge će pokazati patentirano rešenje za pozicioniranje mašinske sobe ispod platforme za plivanje, čime se dobija prostor na ovoj veličini svojstven tek na brodovima većih dimenzija. Naravno, poseban je i interijer, kao i eksterijer za koji su zaslužni Cor D. Rover, odnosno Ginton Naval Architects.

Inovantivna Jangada 2 će takođe zasigurno biti zvezda kanskog sajma. Ovaj konktretan brod je napravljen za njihovog stalnog klijenta, a to je peta i ujedno najveća jahta iz njihove Raised Pilothouse serije. Bliska saradnja Van der Valk tima i dizajnera Nick Top-a i Guido de Groot-a rezultovala su ingenioznim layout-om koji je ujedno izrazio sve želje vlasnika.

Ukoliko vam treba stručni konsultant za posetu sajmu u Kanu, pišite na consulting@yce.eu.com