Sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“

Drugi internacionalni sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 15. i 16. februara 2019. u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici. Tokom dva dana sajma biće organizovane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

„Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će drugi sajam viskija, kako je to učinio i prvi, okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo domaćini događaja koji prerasta u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Ulaznice za prvi sajam viskija mogu se kupiti na recepciji hotela CentreVille. Cena ulaznice je 10 eura za dan. Uz kartu, gost dnevno dobija 10 kupona koje može zameniti za piće. U toku su i prijave distributera, koji žele da svoje proizvode predstave na sajmu.

Za sve goste sajma, obe noći biće organizovane zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji instrumenta. Bar The Living Room je proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences proglašen za najbolji hotel u Glavnom gradu, a takođe je i prvi izbor gostiju na sajtovima Trip Advisor i Booking.com.