Vaš trenutak – Interboot Friedrichshafen

Kraj septembra je uvek rezervisan za sajam nautike Interboot. On se održava u Friedrichshafen-u (u Nemačkoj) ove godine u terminu od 22 do 30. septembra na predivnom jezeru Konstanz. Jedan od lakših načina (možda i najjeftinijih) je da letite avionom do Ciriha, i onda perfektnom železnicom “do odredišta”. Oko 500 izlagača iz preko 20 zemalja predstaviće svoja plovila, proizvode, dodatnu opremu, kao i sve novo iz aktuelnog sportskog segmenta.
Sve ćete to moći videti u nekoj od 8 izložbenih hala, te u Interboot marini na jezeru. Hala A2 će biti modifikovana za ovu priliku, pa će to biti mesto gde će izlagači dodatne opreme imati svoj trenutak, kao i mesto gde će posetioci moći da se takmiče u raznom vodenim sportovima. Uz verujemo dobru zabavu, imaće i šansu da odnese poneku vrednu nagradu. O sajmu i prirodnom okruženju ćemo pisati kada se vratimo sa sajma!

Napomena:

Hamburg Boat Show
| 17 – 21. oktobar 2018.

U Hamburgu će se krajem oktobra 2018. po prvi put održati sajam nautike u zajedničkoj organizaciji sajma u Friedrichshafen-u i Hamburgu. Na 30.000 m2 moći ćete da vidite sav diverzitet plovila – od A (Absolute) do Z (Zodiac).