Beneteau Gran Turismo 50

“Gran Turismo” se u različitim jezičkim varijantama uvukao iz automobilske u nautičku industriju, podjednako u jedriličarski i segment motornih brodova. Beneteau model Gran Turismo 50 ima još jednu paralelu sa automobilskom industrijom, i to u obliku “Ship Control” web interface-a koji vam pojednostavljuje mnoge operacije na brodu: jednostavan, siguran, razumljiv… program na vašem tabletu (dijagonale veće od 7 inča) povezanom wireless-om na brodski sistem.

Ali da ipak krenemo iz početka: ovo je najveći Beneteau model GT serije (postoje još 40 i 46) – sportskog kruzera elegantnog profila, kokpita pune širine delimično natkrivenog hard top-om, povezanog sa enterijerom da bi se dobio utisak prostranosti, te garažom za tender i platformom za kupanje.
Enterijer, baš onakav kakav ga vlasnici žele: “samo da ima što više svetla!” Puno prozora, otvora… Par stepenika niže, kuhinja u “magičnom ćošku” ima sve što vam treba, uključujući i frižider i zamrzivač, puno mesta za odlaganje stvari, kvalitetnu radnu podlogu.

Gran Turismo 50 ima dve verzije u pogledu broja i rasporeda kabina – “saloon cosy” (dakle, veći, udoban salon / dve kabine) ili tri kabine – ali u svakom slučaju vlasnička kabina zauzima punu širinu broda, a ima i svoj wc i tuš kabinu. Kvalitet i kombinacije materijala, odlična izvedba u drvetu, puno dekorativnih detalja… sve to zajedno čini da jedan, pa i ovaj brod doživljavamo kao luksuzan, bez obzira na svoju veličinu. Stoga i pomenimo da je bio nominovan za Evropski motorni brod godine u “najširoj” kategoriji – svi preko 45 stopa. Više nego dovoljno.

Dužina (LOA) 15,78 m
Širina: 4,38 m
Deplasman: 13,6 t
Gaz: 0,90 m
Motori: Volvo2xIPS600-2x435HP /
HPDiesel(2x320Kw)EVC-E+Joystick
Rezervoar goriva: 2x 650l
Rezervoar vode: 400l
Kategorija: CE-Category B
Broj osoba: 12

*

OSNOVNA CENA
| od 531.600e (bez PDV-a) |

Yacht Consulting Experts
| info: +381 66 801 36 38 |