Promocija knjige “Život nema reprizu” / Udruženje književnika Srbije

Poštovani ljubitelji nautike i pisane reči,

pozivamo vas na promociju knjige “Život nema reprizu” autora Darka Nenadića, koja će se održati u UDRUŽENJU KNJIŽEVNIKA SRBIJE (Francuska 7, Beograd) u utorak 20. marta u 18h.

Govore: R. Tomanović, G. Mitrašinović, S. Gruden, D. Maslać Tasić, D. Vlaškalić i autor D. Nenadić

| ISBN 9788688895767
| Dimenzije: 14 x 20 cm
| Obim: 269 strana
| Povez: meki povez
| Izdavač: Neopress

*

Teško je ostvariti svoj san, boreći se protiv zablude kako uvek ima vremena za to. Nisam hteo da se uzaludno kajem zbog nečeg što sam mogao, a nisam, zato sam se zarekao: „Darko, ako ti se ukaže prilika, iskoristi je!“ Kada je mozaik konačno pronašao i svoj poslednji delić, ovaplotio se zavet koji sam preko dvadeset godina nosio u sebi – preplovio sam Atlantik!

Darko Nenadić

*

Život nema reprizu: autentični zapisi prožeti humorom i gegom, ali i gorčinom bespoštednog samoispitivanja, pri kome ego načas uzleće ispunjen samodivljenjem, da bi se sledećeg trenutka skrušio, šiban talasima emocija, postajući zrnce nemoćno pred silama prirode i sopstvenim senkama iz prošlosti; štivo koje se čita u dahu, poput trilera, ali i nagoni na razmišljanje i raskrivanje senovitih kutaka sopstvene nutrine.

Ljudi nemirnog duha neprestano sanjaju i hrle da ostvare snove; daljine i iskušenja za njih su izazov, a avantura prečica do slobode – ovo je priča jednog od njih.

Milan Gligorijević