Yacht-Pool Asistencija

Od 1. marta 2018. godine,  na svim Yacht-Pool polisama kasko osiguranja vidljiv je novi proizvod namenjen za plovila za sport i razonodu, a to je YACHT-POOL Asistencija.

Najpoznatije hrvatsko i jedno od najcenjenijih evropskih nautičkih osiguranja, Yacht-Pool International, uvodi jednu vrlo značajnu novost koja će sigurno obradovati privatne vlasnike plovila za sport i razonodu, odnosno osiguranike koji svoje ljubimce štite Yacht-Pool-ovim polisama kasko osiguranja.

Naime, od sada svaka nova ili obnovljena Yacht-Pool-ova polisa kasko osiguranja za plovila za sport i razonodu uključuje i proizvod pod nazivom “Yacht-Pool asistencija”. To je zapravo jedina polisa kasko osiguranja u Hrvatskoj koja brodovlasnicima – osiguranicima Yacht-Pool-a, omogućava ovu izuzetnu pogodnost.

Prošle godine Yacht-Pool ju je već najavio,  a sada je “Yacht-Pool asistencija” realizovana i u potpunosti spremna za integraciju u Yacht- Pool kasko polise osiguranja za plovila za sport i razonodu.

Pokrića koja u sklopu kasko polise od sada imaju Yacht-Pool-ovi osiguranici za svoja plovila uključuju dostavu goriva i stvari, te jednostavno spuštanje i vučenje plovila. To su osnovne usluge asistencije na moru koje će im zasigurno omogućiti da se tokom svojih plovidbi osećaju još sigurnije i zaštićenije. “Yacht-Pool asistencija” se na Jadranu pruža u suradnji sa službom pomoći na moru SeaTow Europe čija će plovila obavljati ove usluge.

Više informacija: www.yacht-pool-croatia.hr