X49 – San snova

San svakog jedriličara sa iskustvom ima zajedničko slovo… X. Od ovog leta pa sve do sajma nautike u Diseldorfu januara 2018. mogu da svoj san nazovu X49 a prvi renderi govore da će to biti san snova. Podsetimo da je u 2016. godini X-Yachts pokrenuo novu liniju koja uključuje X4³ i X65. Više od 50 jahti prodatih u prvoj godini, meri se zajedničkim terminom… uspeh.

Novi “X” modeli uključujuju najbolje elemente iz Xcruising i Xperformance linija, pa tako i novi X49 nudi sjajno krstarenje bez obzira da li se radi o porodičnim jedrenjama, dugim plovidbama plavim vodama ili takmičarskom jedrenju. X49 nudi najbolju kombinaciju svega što je X-Yachts razvio tokom prethodnih 38 godina proizvevši 6.000 jedrilica. Sa vrlo niskim težištem, pažljivo projektovanim i dizajniranim trupom… ploviće uspešno i po slabom i po jakom vetru.

 

Prostrani enterijer nudi mnoštvo opcija kako bi se osiguralo da je jahta dobro prilagođena specifičnim potrebama vlasnika. Standardni enterijer od hrastovine je lagan i prozračan, dok opcioni enterijer od tikovine nudi nešto klasičniji izgled.

X49 se nudi po promotivnoj ceni od 479.900 eura za 10 prvih modela. U ovu cenu je uključen X-Yachts standardni paket kvaliteta koji predstavlja vrednost od 75.500 eura.