„PRESTIGE“ LONDON 2017, 8 – 10. jun

Događaj kome ne nedostaje glamura, “Prestige London ‘(i koji je u sebe inkoroporirao „London Yacht, Jet & Prestige Car Show“), u protekle 3 godine naglo je porastao i postao značajan event u domenu najboljih luksuznih predmeta i usluga dostupnih širom sveta.

To je ujedno jedini događaj u Londonu u kome učetvuju vrhunske svetske firme koje su deo sveta superjahti, prestižnih automobila, privatnih aviona, helikoptera, prestižnih nekretnina, dizajna enterijera i nameštaja, audio-vizualnih senzacija, luksuznih putovanja, skupog nakita, umetnosti i antikviteta, skupocenih satova i visoke mode, sve sa istim ciljem – da kreiraju istinski spektakularan show.

Ovaj po svemu navedenom vodeći luksuzni show u Londonu, je za 2017 godinu spremio i neke veće promene, uključujući i vrhunsko novo mesto ‘Battersea Evolution’ samo nekoliko minuta od čuvene četvrti Knightsbridge, Mayfair, Belgravia, Westminster, Chelsea i Kensington, kao i nove datume održavanja kako bi se podudarili sa početkom londonske „Golden Season“ odnosno ‘Zlatne Sezona’. Nju karakterišu čuveni Royal Ascot (trka konja), potom Vimbldon (teniski turnir), Henley regata i drugi.

Nautički magazin (koji se distribuira na području Srbije i Crne Gore) će i ove godine biti jedini media partner iz regiona na ovom događaju. Time će svojoj listi media partnerstva sajmovima nautike u Kanu i Parizu na primer, kao i svim značajnim sajmovima te tematike u regionu, dodati po drugi put i ovaj prestižni događaj.