Garmin ECHOMAP UHD i Ultra serija

Garmin ECHOMAP UHD i Ultra serija sa većim, sjajnijim, jasnijim ekranima i ugrađenom podrškom za Panoptix LiveScope sonare

ECHOMAP UHD i Ultra serija, nova linija kombinovanih uređaja sa ekranom osetljivim na dodir, dizajnirana je sa ciljem približavanja profesionalnih performansi ribolovcima. Podržava najbolji sonar u klasi, a sadrži i ugrađenu podršku za Garminov kristalno čist Ultra High-Definition skenirajući sonar, kao i Panoptix LiveScope seriju, uključujući novi LVS12 sonar, koji u stvarnom vremenu prikazuje snimke sonara uživo – mamac i ribu koja pliva ispod i oko plovila. Podržava najnoviju i najsadržajniju Garmin kartografiju – BlueChart g3 i BlueChart g3 Vision karte sa integrisanim Navionics podacima i Auto Guidance tehnologijom – ECHOMAP UHD i Ultra serija ima snagu i funkcionalnost kojima sa lakoćom zadovoljava sve vaše zahteve.

Za kristalno čisto skeniranje ribe i strukture dna, dostupni su ECHOMAP UHD 72sv/92sv i ECHOMAP Ultra 102sv/122sv u paketu sa novom Ultra-High-Definition GT56UHD-TM “sve-u-jedan” sondom koja pruža prikaz ClearVü i SideVü skenirajućih sonara i neverovatno jasan prikaz CHIRP tradicionalnog sonara. Uz tri frekvencije sonara za skeniranje i sondu GT56UHD-TM imate do 20% veći domet za UHD SideVü sonar i vrhunske performanse na svim dubinama. Kombinovani uređaji ECHOMAP UHD i Ultra serije su kompatibilni sa celokupnom linijom Panoptix LiveScope sonara, uključujući novi Panoptix LiveScope LVS12 i Panoptix LiveScope sistem, kako bi mogli videti snimke sonara u realnom vremenu.

Nova ECHOMAP UHD/Ultra serija i Garmin BlueChart g3 i BlueChart g3 Vision mapa sa integrisanim Navionics podacima i tehnologijom automatskog navođenja, omogućava vam nenadmašne detalje i praktičnost spajanjem najboljih BlueChart i Navionics podataka, pružaju pomoć pri navigaciji, tačne dubine merene kad nastupi oseka, konture dubine, grafik morskih mena i struja kao i detaljne podatke o lukama i marinama. Dodatno Garmin BlueChart g3 nudi ugrađenu tehnologiju automatskog navođenja koja trenutno pretražuje relevantne delove karte kako bi izradila predlog rute baziran na dimenzijama vašeg plovila – pritom nastoji da izbegne niske mostove, plićake i druge prepreke vidljive na mapi.

Ostati povezan dok ste na vodi, a i na kopnu, uz ECHOMAP UHD/Ultra seriju je još lakše nego pre. Dok ste na vodi – prikaz sonara, putne tačke i rute mogu se deliti na više ECHOMAP Ultra uređaja, kao i na ECHOMAP UHD i ECHOMAP Plus 7- i 9-inčnim uređajima. Nova ECHOMAP UHD i Ultra serija ima podršku za NMEA 2000 i samim tim nudi opciju za povezivanje na senzore smera, autopilote, digitalne prekidače i još mnogo toga.

Zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi-u možete koristiti besplatnu mobilnu aplikaciju Garmin ActiveCaptain koja stvara jednostavnu, ali moćnu vezu između kompatibilnog mobilnog uređaja i ECHOMAP Ultra uređaja. ActiveCaptain korisnicima omogućava ažuriranje i kupovinu mapa iz OneChart aplikacije na mobilnom uređaju u bilo koje vreme, reference ActiveCaptain zajednice o marinama i drugim tačkama interesa, pristup Quickdraw Community podacima i još puno toga. ActiveCaptain omogućava i pametna obaveštenja direktno na ploteru, nadogradnje softvera, mogućnosti planiranja plovidbe izvan plovila i još puno toga kada je ploter povezan sa vašim pametnim telefonom.