Garmin MARQ – Autentičan u svakom detalju

Povodom svoje 30. godišnjice, Garmin predstavlja MARQ kolekciju satova, stvorenih na temelju Garminove dugogodišnje baštine na avio, automobilskom, pomorskom, outdoor i sportskom tržištu. Garmin je prethodnim modelima redefinisao tržište multisport satova, a sada je stvorio povezive satove, opremljene modernim pametnim funkcijama – MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition i MARQ Athlete. Svaki od njih je osmišljen i dizajniran za pojedince inspirisane svojom strašću za letenjem, trkama, jedrenjem, istraživanjem i sportskim performansama.

MARQ kolekcija je napravljena od biranih materijala, izrađena i dizajnirana sa posebnom pažnjom na kvalitet koji garantuje funkcionalnost u najzahtevnijim okruženjima. Izgled sata autentičan je težnjama svojih vlasnika. Svaki sat iz kolekcije izrađen je od titanijuma, koji je lagan, ali neverovatno jak, a u kombinaciji sa safirnim kristalom stvoreno je čvrsto jezgro otporno na ogrebotine na svim MARQ satovima. Kako bi dodatno naglasili karakter svakog MARQ sata, inovativna narukvica upotpunjuje utisak, omogućujući vlasnicima da se prilagode sopstvenom i jedinstvenom stilu pomoću Garmin QuickFit narukvice.

Satovi su opremljeni uvek uključenim ekranom čitljivim na suncu, GPS-om i naprednim senzorima poput merenja pulsa i zasićenosti kiseonikom u krvi na zglobu koji omogućuju praćenje širokog raspona sportskih aktivnosti, poput trčanja, biciklizma, plivanja i skijanja. Takođe pružaju vrhunske funkcije pametnog sata, uključujući i slušanje muzike preko bluetooth slušalica, funkciju Garmin Pay, pametna obaveštenja i napredno praćenje aktivnosti pri svakodnevnom korišćenju. A za one koji se upuštaju u ozbiljnije poduhvate, trajanje baterije kreće se od 12 dana u načinu rada kao pametni sat, do 28 sati u GPS načinu rada i do 48 sati u UltraTrac modu.

Uz napredne funkcije specifične za svaki model i pažljivo odabrane materijale za svaku kategoriju, MARQ kolekcija je stvorena sa posebnom pažnjom na detalje. Svaki sat iz kolekcije izrađen je kako bi svojim oblikom i funkcijom savršeno odgovarao nameni za koju se koristi.

MARQ Captain
Za one koji vreme provode na vodi, MARQ Captain dolazi u bogatim nautičkim bojama, plavim keramičkim regatnim okvirom i zadivljujućoj inovativnoj najlonskoj narukvici. Ova narukvica omogućava spajanje tri plava tona u jedinstven živopisni uzorak koji odražava morski karakter ovog sata. Narukvica je izrađena prvenstveno za izdržljivost u slanom okruženju, učvršćena sa metalnim držačima za moderan i elegantan izgled. MARQ Captain je od važne pomoći na palubi sa neverovatnim funkcijama za jedrenje koje donose prednost tokom regate; virtuelna startna linija, preostalo vreme do početka trke i pomoć pri okretu uz vetar. Na ekranu sata se prikazuje trenutna brzina vetra, temperatura i informacije o plimi u matičnoj luci, koji olakšavaju nautičaru da sagleda da li su uslovi za plovidbu pogodni za taj dan.