Sunreef Yachts uspešno organizovao Montenegro Rendez-Vous

Nakon četiri izdanja Pomorskie Rendez-Vous-a, spektakularnog događaja u brodogradilištu u Gdanjsku u Poljskoj, došlo je vreme za malu promenu scene. U partnerstvu sa Porto Montenegrom, Sunreef Yachts se ove godine odlučio za Jadransko more i grad Tivat kako bi organizovao prvo izdanje Rendez-Vous-a u Crnoj Gori.

Od 30. maja do 1. juna događaj je okupio izabrane goste, uključujući predstavnike međunarodnih medija, poslovne partnere i vlasnike jahti, pružajući im jedinstven doživljaj koji je za mnoge značio otkriće crnogorske prirodne i kulturne baštine sa krstarenjem na najlepšim luksuznim katamaranima.

Tri prilagođena katamarana, uključujući Sunreef 80 7X Split, Sunreef Supreme 68 Dreamliner II i Sunreef 60 Gyrfalcon odveli su goste na putovanje kroz slikoviti Kotorski zaliv i bili pozornica za noćne zabave na brodu.

“Ovo je prvi put da smo organizovali ovu vrstu događaja izvan Poljske. Dok smo tražili lokaciju, odmah smo pomislili na Crnu Goru. Sa jedne strane, neotkriveni mediteranski dragulj, sa druge strane, rastuća tačka za superjahte. Zadivljeni smo njenom lepotom i gostoljubivim ljudima. “
… Francis Lapp – osnivač i predsednik Sunreef Yachts