Nikki Beach Resort & Spa Montenegro u Budvi

Nikki Beach Hotels and Resorts EMEA trenutno zajednički vode 3 “rizorta”: u Dubaiu (UAE), Bodrumu (Turska) i Porto Heli (Grčka). Osim planova da otvore takav rizort i na Santoriniju već ove godine, sledeći u nizu je onaj koji se planira u Budvi.

Tako će se u njihovom globalnom portfoliu naći i Nikki Beach Resort & Spa Montenegro smešten na privatnom poluostrvu u Budvi. Objekat će gledati na marinu i istorijski stari grad Budvu. A Budva, kao jedna od najomiljenijih turističkih destinacija u Crnoj Gori, privlači sofisticirane putnike i ultra-luksuznu jahting zajednicu.

U rizortu će biti smešteno 150 soba i apartmana, 20 izuzetno luksuznih vila, 3 privatne plaže, pristanište, 5 restorana, Nikki Spa i Tone Gym. Koncept hotela na plaži, plaža Nikki Beach, takođe će biti integrsan u odmaralište.

Nikki Beach Global je inače osnovan 1998. godine i ima brojne restorane i plaže širom sveta, od Majami Biča do Sent Tropea, modne butike, magazin, pa nije ni čudno što se svake godine prezentuju i na filmskom festivalu u Kanu. Možemo zaključiti da će ovakav “brend” sigurno podići nivo usluga u Crnoj Gori.