Predstavljanje nautičkih resursa Srbije u Diseldrofu

Na ovogodišnjem sajmu nautike boot u Diseldorfu (19-27. januar 2019.) po prvi put će se predstaviti nautički resursi Srbije, privednici grupacije NATUS, kao i turistička i nautička privreda kroz zajednički nastup na štandu udruženja Dunavski propeler, a u okviru velikog paviljona međunarodnog udruženja IWI.

Za petak, 25. januar 2019. (14 – 15h) u okviru paviljona koji se nalazi u hali 14 (štand E22) je predviđena prezentacija nautičkih potencijala, odnosno nautičke i turističke privrede Srbije.

Vredno je napomenuti i da će svetsko udruženje IWI u ponedeljak 21 januara takođe u okviru svog paviljona održati seriju predavanja pod nazivom “Day of the Canals”.

Poziv da prisustvujete ovoj prezentaciji upućuju vam ispred organizacionog odbora IWI paviljona i udruženja Dunavski propeler predsednik IWI-a David E. May, podpredsednik Paul Ayres, član predsedništva Peter Linssen i predsednik udruženja Dunavski propeler Krsta Pašković, a Nautičkom magazinu je zadovoljstvo da bude medijski partner ovog predstavljanja.