Nautic Show, Budva, 25-29. april 2018.

U godini kada Jadranski sajam slavi 50 godina poslovanja, u Budvi se održava čak 36-ti po redu NAUTIC SHOW, odnosno sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

U terminu od 25. do 29. aprila 2018., u danima neposredno pred Prvomajske praznike kada Crnogorsko primorje inače dobija svoje prve goste, ovaj sajam će sigurno privući puno posetilaca.

To je dakle “izložba” koja afirmacijom različitih segmenata nautičke industrije u kontinuitetu podstiče i podržava razvoj nautičkog turizma, a na pragu turističke sezone posetiocima u poslovnom ambijentu predstavlja ponudu prilagođenu potrebama i specifičnostima nautičkog i turističkog tržišta. Tu ćete moći da vidite interesantne projektea male brodogradnje u regionu, brodske i vanbrodske motore, radna i plovila za sport i razonodu, ali I obiđete zastupnike prestižnih svetskih brendova motornih brodova i jedrilica koji su nosioci novih tehnologija brodogradnje, ali i inovacija na polju ostalih segmenata nautičkog biznisa.

Prvi put na sajmu nautike i na tržište Crne Gore dolaze kompanije Lalizas i Cavitcleaner, dok se na sajam posle nekoliko godina vraća brend Sea Ray koji će izložiti kompanija CTC-Unit preko svojih distributera Moto Nautika. Tu će biti još i Zodiac, Invictus, Quicksilver, Mirakul 40, Bayliner, Smartliner, Jeanneau i još mnogi drugi.