Nov, elegantni identitet Sajma nautike u Kanu

Za svoje 41. izdanje, Cannes Yachting Festival menja svoj vizuelni identitet kako bi bio u skladu i sa svojim kontinuitetom i sa evolucijom.

Kontinuitet, jer nova kreacija zadržava glavne DNK karakteristike festivala: elegancija, čiste linije, mirno more, horizont i stil života koji nadahnjuju plovidbu.

Evolucija se vidi u prikazu, ovaj put, dva broda. S jedne strane, motorna jahta, primarni identitet izložbe, ilustruje 500 jahti izloženih u rasponu od 2 do 65m. S druge strane, spinnaker jedrenjak je takođe tu jer Cannes Yachting Festival takođe pokazuje više od 100 jedrilica, od 10 do 32 m, koje prezentuju najvažnija brodogradilišta.

Bilo da je u pitanju broj motornih brodova u svim mogućim kategorijama ili pak broj jedrilica, Cannes Yachting Festival potvrđuje svoju poziciju kao najveći europski sajam nautike na moru.

Od luke Vieux do Port Pierre Canto, od jednog do drugog kraja poznate Croisette, sve najbolje u međunarodnoj ponudi motornih brodova, jedrnjaka, višetrupaca… biće prikazano  u Kanu od 11. do 16. septembra 2018.