Biograd Boat Show | 19 – 22. oktobar 2017.

Izlaglački prostor u Biogradu je u potpunosti rasprodat, a takođe i novih 1.000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje… Tih dodatnih 1.000 m2 izložbenog prostora biće uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mesta za izlagače sa dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori biće takođe postavljeni za izlagače kojima je potreban prostor na moru. Pontonski most koji spaja severnu i zapadnu marinu biće duplo širi, a celu manifestaciju će upotpuniti i dodatni četvrti veliki video ekran.

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i Nenu Belana 21.10. sa početkom u 22h.  Kao i obično, biće mnogo regata za vreme sajma: BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja da raste, pa će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vreme sajma.

Sve u svemu, sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam u Biogradu nagoveštava svoje uspešno 19. izdanje, a jedno od premijernih iznenađenja je novi Targa 48 Open, koga će izložiti engleski proizvođač luksusnih plovila Fairlane.

Biograd Boat Show promo 2017 from Robert Pirovic on Vimeo.