PRESTIGE: 1 novi koncept + 6 novih modela

PRESTIGE još jednom dokazuje da je jedan od vodećih nautičkih brendova (sada već svi znaju da je on izdanak francuskog Jeanneau-a) predstavljajući 1 novi koncept i čak 6 novih modela.

Tu je najpre PRESTIGE 460 koji obnavlja osećaj opuštajućeg boravka na brodu od 46 stopa. Novi PRESTIGE 520 još više naglašava snagu koju je imao PRESTIGE 500, dodajući neke nove detalje i inovacije. Oba modela će se naći u na Sajmu nautike u Kanu u septembru.

Ovi modeli imaju i svoju Coupé verziju, pa PRESTIGE 460 S odlikuje perfektni dizajn, otvoren ka spoljašnjosti, dok novi PRESTIGE 520 S, ima onaj pravi sportski karakter.

Sportyacht – je novi koncept. Spolja ga odlikuju sportske linije i dinamička silueta, dok u enterijeru zadržava sad već prepoznatljiv Prestige DNK. Koncept je razvijen kroz dva modela koji će takođe biti premijerno prikazani u Kanu. Na modelu PRESTIGE 630 SPORTYACHT ćete možda najpre uočiti veliki stakleni krov, koji se lako i brzo otvara transformišući salon u praktično otvoren prostor spojen sa svojim okolinom. PRESTIGE 680 SPORTYACHT koji i pripada Yacht Division seriji, jeste model koji vam omogućava da se osećate kao u konforu i udobnosti sopstvene kuće.

Svi ovi modeli rezultat su dizajna i projekata koje potpisuju Vittorio Garroni i Jean-François de Premorel, odnosno njihovi timovi.